Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prestiż

Shad<.<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was parę pytań, a mianowicie:

1.Do czego służy prestiż ?

2. Jak zdobyc np 1 prestiż ? mam 80 lvl i nie wiem jak to zrobic.

3.Czy np jak mam mp7 i zmienię sobie na 1 prestiż to będę miał 1 lvl i czy będę mógł korzystac z tej broni?

4.Czy odblokują mi się nowe bronie?

To chyba tyle pytań.

Opublikowano

1. Do szpanowania przed innymi , nowego nabijania lvla , nowych tytułów i emblematów kolejnych klas niestandardowych itd.

2. Wejdź w koszary tam to będziesz miał.

3. Nie nie będziesz mógł korzystać z tej broni.

4. Nie.

To chyba tyle odpowiedzi.

Opublikowano

1. Do szpanowania przed innymi , nowego nabijania lvla , nowych tytułów i emblematów kolejnych klas niestandardowych itd.

2. Wejdź w koszary tam to będziesz miał.

3. Nie nie będziesz mógł korzystać z tej broni.

4. Nie.

To chyba tyle odpowiedzi.

Co do podpunktu 4. się nie zgadzam dokładnie. Za punkt prestiżu będziesz mógł grać MP7 jeśli ją wybierzesz w sklepie :D

Popieram Piractwo

Opublikowano

Co do podpunktu 4. się nie zgadzam dokładnie. Za punkt prestiżu będziesz mógł grać MP7 jeśli ją wybierzesz w sklepie :D

Tak.

A reszta dobrze.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Mam do was parę pytań, a mianowicie:

1.Do czego służy prestiż ? To tego, aby zacząć ' gre' od nowa. Żeby się szybko nie znudziło. Dla szpanu ;) Dla paru ułatwień, o czym potem się przekonasz,

2. Jak zdobyc np 1 prestiż ? mam 80 lvl i nie wiem jak to zrobic. W menu Multiplayer'a wchodzisz do 'koszar' i tam 'bierzesz' :D

3.Czy np jak mam mp7 i zmienię sobie na 1 prestiż to będę miał 1 lvl i czy będę mógł korzystac z tej broni? Nie, lecz za wzięcie prestiżu dostajesz takie punkty, za które będziesz mógł sobie kupić broń na zawsze, czyli przy nowym prestiżu bedziesz mieć już broń, która wybierzesz

4.Czy odblokują mi się nowe bronie? niestety nie :(

To chyba tyle pytań.

@Up

Dodatkowa klasa niestandardowa. Chyba za 1pkt.

Nie, nie zostają, ale np. kałaszka, którego sie odlokowuje na lvl 60+ będziesz miał na lvl 1 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...