Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytania dot. gry

Emiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, pobieram już sobie Crossfire, co w związku z tym pewnie myślicie . A więc chce zadać parę krótkich pytań :)

-Czy gra ta jest typu Warrock, czyli żeby mieć najlepsze wyposażenie, pakiety itp. to trzeba płacić realnymi pieniędzmi ?

-Jak dobrze zacząć ? Tzn. czy na początku kupić jakąś broń, czy zbierać kasę, czy jeszcze inaczej ?

- Na jakim serwerze zagrać na początku ?

Chcę jeszcze przypomnieć, że nigdy w to nie grałem, więc jestem w tym zielony. Z góry dzięki za pomoc ; )

Opublikowano

1. Nie, można zdobyć za darmo.

2. Zbieraj kasę na losy lub kup sobie M4A1

3. Crossfire EU , potem sobie wybierzesz ;) tam jest mało serwerów.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

A mógłbyś mi podać mniej więcej instr. jak kupić/gdzie kupić te losy i czy dużo będą mnie kosztowały jak na początkowego gracza. I jaką mam broń na początku ?

Opublikowano

Na początku dostajesz m16 ( karabin ), m700 ( snajperka ) i 2 granaty. Na losy zbieraj ale za GP ( game points ) nie można kupić tych losów w Black Market, tylko za dodatkowa kasę.

Jak dla mnie graj w normalnego Cf czyli NA, masz tam losy za GP a nie tylko za dodatkową kasę, jeśli potrzebujesz mam parę kont na zbyciu, a na początek polecam ci M4A1 - bierzesz w łape i już umiesz nią grać.

Opublikowano

Losy się kupuje w Black Market .GP crates ( czyli za darmową kasę ) nie kosztują dużo ale aby zdobyć coś dobrego zwykle trzeba dużo losów kupić :P . Jeśli dobrze grasz z m4a1 to kup sobie na początek,a jeśli nie to zaoszczędź na lepszą broń . Co do twojego pierwszego pytania to się nie zgodzę z MrSpritex . Większość najlepszych broni ( jak nie wszystkie ) wygrywa się w ZP crates, czyli losowaniu z ZP points, za które się płaci lub robi jakieś tam odpowiedzi na ankiety ( nie wiem do końca ) . Jest też możliwość kupienia bardzo dobrych broni za kupony, które wygrywa się w Black Market, ale zwykle wypadają one w ZP crates i aby zdobyć coś dobrego na zawsze to trzeba chyba mieć 55 kuponów czy jakoś tak .

Opublikowano

1.Troszkę lepsze od WarRocka

2.Polecam zebrać kase na Krissa (Dla początkujących dobra broń), wbijając jakiś tam lvl dostaje się dużo kasy, i starczy na niego.

3.Żeby być pro to przydałoby się kupić walutę za realne pieniądze, choć jak ogarniesz grę to bez tej waluty się dobrze gra. Można wypełniać reklamy i dostawać tą walutę - RP.

4.Server obojętnie jaki. Najlepiej na 1wszym bo najwięcej osób.

----------------------------------

Zmieniam nazwę tematów na poprawną :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Czyli w skrócie na początku mam kupić M4A1 i kupywać kupny ? Chodzi mi ogólnie o to, żeby dobrze zacząć .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...