Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana języka gry .

EroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mam taki problem otóż ,

zainstalowałem CoD'a w języku polskim ,

po zainstalowaniu gry , włączyłem ją i patrze

a tu wszystko po angielsku , nie że nie rozumiem ale skoro zaznaczyłem we właściwościach

żeby zainstalowało w języku Polskim to tak być powinno . Klucz kupiłem na allegro ,

rosyjski klucz . męczyłem się z aktywacją aż w końcu okazało się , że muszę zmienić ip na rosyjskie .

automat wysłał mi na e-mail'a cd-key'a , i załącznik .

Dlatego jak zakupicie taki klucz , to sprawdźcie załącznik , tam macie całą poprawną instrukcję .

Uhhhhh..

Ale się rozpisałem .

Nie wolałbym robić re-instalacji steama ..

Pozdrawiam ;)

1377774857-U369478.png
Opublikowano

Na rosyjskim key'u nie da się grać na wersji polskiej. Możesz jedynie pobrać z jakiejś strony. Tylko nie wiem czy nie będzie się to kłócić ze steam'em i nie dostaniesz bana ( nie bijcie jeśli źle mówię :D )

Opublikowano

Spróbuj wejść w folder steama/steamapps/common/call of duty modern warfare 3 znajdź dokument tekstowy localization i tam masz w pierwszej linijce english zmień na polish mi pomogło a mam ruskiego keya ;-)

Opublikowano

zmieniłem tak jak napisałeś, ale przed włączeniem gry wyskakuje błąd : ERROR: Could not find MPCforum 'code_pre_gfx.ff'

a po kolejnym wpisaniu "english" gra się włącza .

1377774857-U369478.png
Opublikowano

Mam taki problem jak EroPL też nie mogę grać po polsku i też mam Ruskiego key'a. Dostałem taką instrukcję od jednego forumowicza:

masz zrobić tak, wejdz do folderu z grą, usuń pliki exe chyba mw3_sp.exe i mw3_mp.exe potem wchodzisz na steama i wlasciwosci i sprawdzasz spójność plików

tutaj masz zawartość localizex.txt

http://wklej.to/iYWdE

spójność sprawdz w następującej kolejności sp>mp

jak masz na sp język polski to ustaw go

ew. wytnij folder main na pulpit i zacznij od nowa, tzn. usun, spojność itd.

ten problem miałem w dniu premiery, jak większość osób...

ew. Wyłącz Steam Cloud(nowy zjebany bajer stima -.-) pewnie widziałeś już jego okienko przy wyłączaniu steama? tzn że jesteś w becie steama :>

Mi to nie pomogło. Ale kolega EroPL może spróbować może akurat u niego to zadziała, to wtedy prosiłbym żeby napisał co zrobił dokładnie to też spróbuję powtórnie.

Pozdrawiam

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Wszystkie statystyki są zapisane na serwerze STEAM więc bronie ani odznaczenia ci nie znikną. Więc warto spróbować.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Tylko chodzi o to że właśnie mi np. nie pobiera jak zmienię język Multiplayer na Polski, a w Singlu nie mam do wyboru PL.

71177835510520465939.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...