Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Jaką najlepiej bronią grać na początek ?

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Ostatnio kupiłem BO i nurtuje mnie pytanie... Jaką najlepiej broniągrać na początek ? Mam 14 level i nie wiem którą bronią najlepiej się leveluje i zdobywa te monety. Bardzo proszę o pomoc.

Za każda odpowiedź na temat lecą lajki

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

SMG- MP5k potem AK74u.

Szturmowe- Graj M16 potem zmień na famasa/galila lub auga no i na koniec AK47 lub Commando i kosisz:) A co do tej 'tajnej' broni to nie wiem bo jeszcze nie używałem.

Snajperki- W sumie dużo się nie różnią. Po prostu sprobuj wszystkie i graj tą którą gra Ci się najlepiej. :P

LKM- Wdg. mnie stoner63 najlepszy. Lecz nie używam ich bo po prostu nie lubie być wolny. Wole szybką akcje. ;)

Shotguny- Tutaj też to zależy od Cb. Ale chyba stakeout z front grip'em albo spas 12 z tłumikiem.

Opublikowano

Dzięki za odp.

Moje next pytanie ( aby nie robić następnego tematu )

Jakie perki najlepsze ? Bo odblokowanie perków wiąże się z wydaniem kasy....

Opublikowano

Dzięki za odp.

Moje next pytanie ( aby nie robić następnego tematu )

Jakie perki najlepsze ? Bo odblokowanie perków wiąże się z wydaniem kasy....

To tez zalezy do jakiej klasy.

Napisz jaka klasa Cie interesuje a pomoge.

Opublikowano

AK47u szybki ogień i tłumnik ( ew. moge zrezygnować z tłumnika albo ostrzału )

Ale z tego co zauwazyłem, AK47u nie jest dobre na średnie/dalekie odległości, potrzebuje broni na średnie/długie odległosci która też sobie dobrze radzi na małych odległościach. Mam 19 level i nie wiem która wybrać ;x

Moja nowa klasa :

M14?? ( ta 3 seriowa )

Celownik reflex + tłumnik ( moge z czegos zrezygnować )

Opublikowano

Nie bierz tego perka co Ci daje 2 dodatki jest on bez sensu... To po 1.

Po 2 gram już dosyć długo z Ak74u i mi nie wmówisz że jest słabe na średni dystans. Na daleki to co innego bo od tego są szturmówki. Bierz do niego szybki ogień i na bliski dystans bd kosił. A na średni to albo full auto albo szybko tapuj bo jak dla mnie ta broń nie ma za dużego odrzutu więc to nie problem grać nią na mapie nawet gdzie głównie się strzelasz na średni dystans. Ja uzywam takich atutów do SMG- (Mam angielską wersje więc Ci nie powiem nie których nazw bo nie wiem, sry.) Slot 1- to że się szybciej biega ew. przeciwodłamkowy. Slot2- Szybkie przeładowanie ew. steady aim. czyli to że się szybciej zaczyna strzelać po sprincie i większa celność jak się strzela z biodra.

Co do M14 to Ci nie pomoge bo jej nie używałem...

Ale ja do szturmu mam takie atuty:

Przeciw odłamkowy, Szybkie przeładownie i maraton.

P.S. Pisze się tłumik. :P

Opublikowano

@ Refresh u góry jest mój post w którym edytowałem moją klase, czekam na dalsze odpowiedzi, wszyscy dostali lajki i inni tez mogą dostać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...