Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Plugin warpz0r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z warpami. Nie wiem jak je skonfigurować. Chodzi o to, że nie wiem co i jak zrobić, żeby zwykły gracz mógł używać warpów. Np. /warp las Zwykłemu graczowi wyświetla sie, że nie ma uprawnień. Co zrobić, aby te uprawnienia posiadał?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dodaj do permissions dla rangi gracz to :

- warpz0r.warp

- warpz0r.list

- warpz0r.warpto

- warpz0r.home

- warpz0r.sethome

- warpz0r.bedhome

Jeśli pomogłem daj lubię to :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Jeski nie masz uprawnien to pewnie (jesli to na multi) musisz byc OP

Mam swój serwer i właśnie zwykły gracz nie ma uprawnień do /warp las

Jak mu je dać?

Bywalec
Opublikowano

Musisz mieć plugin permissions, aby wszystko poprawnie działało.. Jak masz swój serwer na bukkicie to wejdź w folder plugins, tam wgraj plugin permissions, i gdy będzie ranga ''grasz'' ''member'' czy tam ''user'' dodaj do niej takie coś ;): (to jest prawidłowa konfiguracja aby mógł robić to co gracz powinien.:

- warpz0r.warp

- warpz0r.list

- warpz0r.warpto

- warpz0r.home

- warpz0r.sethome

- warpz0r.bedhome

5jJNSGS.png

Opublikowano

Mam swój serwer i właśnie zwykły gracz nie ma uprawnień do /warp las

Jak mu je dać?

wpisz /op *nick gracza* , a do zdjecia OP to /deop *nickgracza*

mam nadzieje ze pomoglem :)

Opublikowano

Peleos... Jezeli sie nie znasz to prosze... Nie odzywaj się Ma graczu dawać OPA zeby sie tepać ? a nie lepiej dać mu permissions? Przecież gracz by cale miasto rozwalil gdyby mu dał opa ...

Opublikowano

No to znajomemu może dać Adma z permissionem do wszystkiego! Czytać w ogóle umiesz? Chodzi o ZWYKŁEGO GRACZA, nie o znajomego, a o PRZYPADKOWĄ OSOBĘ więc nie może dać OPA!

Kolego, sprawdź, czy masz plugin permissions, i skonfiguruj go tak, jak podano wyżej. To dobry sposób, sam tak mam na serwerze.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...