Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warrock indonesia

VergiI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z warrockiem indonesia.

Otóż zmieniłem proxy itp. a gdy włączam wr to pokazuje mi się komunikat: Cannot get a file [version.ini]

Co mam zrobić?

//Zły dział | RaVneS

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Wklej ten plik do folderu z WR i odpal przez niego grę. Może na indonesia również zadziała.

Plik:

http://www.mediafire.com/?e3uvt91mx7oaw38

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=152ceb16d567e5480b1b3671521762121cede6e6db3af2aeda6d49722b589d9b-1325240128

32354141673387527780.png

Opublikowano

Odpalilem, update'uje się po update dam edit, jeśli pomoże masz like ;>

/edit działa tylko musze sie odnowa zareje ^^ Ale masz like ;P

/edit2 zarejestrowalem sie a nie moge sie zalogowac ^^ user belum registrasi

/edit3 xD sory zapomnialem potwierdzic rejestracje ^^

znowu edit ^^ Gdy potwierdzam logowanie to wylacza sie wr ;/

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

To może wina tego pliku od Grasu. Usuń ten plik który ściągnąłeś i zrób Check Files. Będziesz miał wtedy wszystko odświeżone, nowe. Jak po tym nie będzie działało, to spróbuj tego:

2.3 Uszkodzone pliki gry?

KOMUNIKAT:

Cannot get a File (etc..) - dalsza część zależy od uszkodzonego pliku.

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 36
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

* x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.

Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

Opublikowano

Jak mam niby zrobić check files -.-

a ten sposob z edytowaniem version.cfg nie działa

Check Files jest pod Start game a chyba nie zauważyłeś że przed tym oknem mi wyskakuje error ...

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Po reinstalu jest tak samo ^^

/edit dobra działa do wybierania serwera ^^ Lista się po prostu nie wyświetla;/

Είμαι αυτό που είμαι.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...