Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CaptchaTrader / DeathByCaptcha w KBot

ingbank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testuję od wczoraj w KBot automat CaptchaTrader i DeathByCaptcha i jestem bardzo zawiedziony!!! CaptchaTrader wpisuje jedną max 2 captchy , nie o wiele lepszy jest DeathByCaptcha bo udało mu się wpisać maksymalnie 5 captchy - a potem tragedia po oczekiwaniu ponad 30 minut moje nerwy nie wytrzymują i wolę zamknąć bota i wpisać to sam ręcznie!!! Nie wiem czy problem jest na stronach czy w KBocie - jeśli sprawdzam poprzez test w KBot wyświetla się z Captchatrader error serwer ?Down? a test DeathByCaptcha wcale nie działa.

Czy wy też tak macie i są to wywalone pieniądze w błoto? A może coś trzeba jeszcze zrobić?

I jeszcze jedno jeśli macie zaznaczone ?Show codes? w KBot i pomimo że sami wpiszecie captche ręcznie to zostanie wam to odjęte od ilości kredytów.

Opublikowano

mi captchatrader i antigate dzialaja wysmienicie 24/h

masz zryty komputer

Sądziłem że dystrybutor KBota bardziej się wykaże a nie walne banalnie komputer ?zryty? ? a tak serio mój komputer jak i system Windows 7 Home Premium mają się OK, czysty system bez śmieci i rejestr bez błędów itd. Właśnie sprawdziłem obie anti-captche na PBDO-BOT i działa idealnie a w KBot dalej NIE. Wie ktoś co zrobić by to faktycznie działało z KBot ? bo PBDO-BOT chyba tylko dziś wieczorkiem testowo włączyli.

PS

W załączeniu ekran z PBDO że działa idealnie

post-330545-0-65752200-1325632754_thumb.jpg

Opublikowano

Mi też ostatnio sie cos psuło z Kbotem - miał co 2 min reconnecting mimo że nikt nie był na koncie i w efekcie zrobił niecałe 13 k uri przez 12 h ! na samych alienach bo z captchą oczywiście miał problemy - chyba se PBDO kupie bo to dziadostwo

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...