Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać?

b4nanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od nowa zaczynam grę w S&F i mam pytanie kim grać: wojownikiem czy łucznikiem? Zawsze grałem magiem i gra stała się nudna.

Kogo polecacie: wojownik czy łucznik? :>

Opublikowano

Wojownik - Sam syf, slabo bardzo bije, hp ma wiele, slabo dziala ta tarcza co daje unik.

Zwiadowca - Moim zdaniem to najlepsza postac, wysoko atakuje, duzo hp, uniki moga trwac czasem nawet cala walke, wiec w lochach to mistrz ;] ( na 170 lv mialem juz 101 lochów, nikt chyba tego nie osiagnal)

Mag- Malo hp , wysokie dmg. Jezeli zwiadowca jest dobrze prowadzony to z magiem nie ma szans

Zwiadowca to najlepsza, najbardziej ciekawa postac w tej grze. na wojnach mistrz, w lochach swietnie sobie radzi, pvp na takim 180 lv mozna byc w topce juz ze wzgledu na staty.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Polecam zwiadowcę... Sam gram nim na s13, mam 34 lvl i koszę ludzi z 40-50 lvl :)

Polecam łucznika :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Mage = Tłumaczenie

Mag..

Bitch Please..

Mag to najlepsza klasa która jest w grze na s6. wszyscy w topce to magowie..

Na 10 levlu możesz już 3 loch zrobić więc kur*a tu nie pisać łucznikk...

To prawda robi może on uniki ale to nie potrzebne jest ponieważ u maga wystarczy

troche inteligencji i już wysoki DMG.

Jeżeli ktoś mnie popiera to Like.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Siemka, od nowa zaczynam grę w S&F i mam pytanie kim grać: wojownikiem czy łucznikiem? Zawsze grałem magiem i gra stała się nudna.

Kogo polecacie: wojownik czy łucznik? :>

Elo.

Osobiście polecam Ci grać zwiadowcą czyli łucznikiem.

Wiem co mówię bo gram zwiadowcą na s5 i mam 51 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...