Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash CA nie dostaję ani EXP'a ani GP

lisek725

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki mam problem otóż często mi ścina CA podczas gry wszystko jest ok ale jak pojawia się tabelka z danymi po meczu pokazuje Expa i Gp potem gra mi się wiesza. Nie dostaję punktów za grę dajmy na to przed grą miałem 35% LVL po grze w tabelce pisze że mam 38%. Zawiecha muszę wyjść z CA po ponownym uruchomieniu mam dalej 35%. Drażni mnie to ponieważ gram sobie sam FT 50 minut dostaję niby Expa ale go nie mam i 50 minut jestem do tyłu... Co to niby jest

Tak to wygląda;

combatarms15wp.jpg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Musisz chłopie neta ogarnąć.

Często mi tak się zdarza , i dalej nie pujdzie..albo wy*ebie z FT i expa nie dostane.

Neta wina..

A ten...komp spełnia wymagania ??

Na 100% ?

PS.Jakim cudem masz 58/25 medali o.O

Opublikowano

Zresetuj połączenie inrternetowe wyłącz/włącz

Możesz sprobowac Gameboosterem/uruchomic jako admin.

Tez tak mam ale nie czesto mi sie to zdarza.

Podaj czy komp spełnia wymagania i jakiego masz neta ^.^

950K gp l00l

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

jesteś mocny nie dość że nie zakryłeś ilości gp to nie zamazałeś nicku jedynego ltc w romie

///Spam, 5 %

Zavetti

Opublikowano

Tak więc piszę ;)

komp;

8Gb RAM G.SKILL 1600MHz

procek i7-2600 4x3,4GHz

Grafa GTX460

więc raczej spełnia wymagania, płyty nie dysku nie piszę bo na 200% jest ok

Net 20Mb nie używam żadnego GG nic takiego Pingi mam niskie net taki jaki być powinien prędkość maksymalna komp czysty zero wirusów nie mam pojęcia pogrzebałem w zaporze windows tam było trochę namieszane zobaczymy

Aaa co do screena trochę przerobiłem dlatego mam 58 medali

Opublikowano

up2@

To nie jest wina słabego internetu tylko ,że podczas grania połączenie sieciowe resetuje mu się.

top@

Jedyna pomoc to zadzwonienie do twojego dostawcy neta i rozwiązać ten problem.A nic mu nie da ,że wyłączy zbędne programy bo net i tak będzie mu się resetować.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

też miałem taki problem, wywaliłem CA, pograłem trochę w inne gry i po jakimś czasie znowu zainstalowałem, chodziło jak miodek.

@btw.

co do screena, miałeś czas trochę przerobić głupoty, ale nie miałeś czasu zamazać nicku...

c' nie Karcsee1982?

Opublikowano
@btw.

co do screena, miałeś czas trochę przerobić głupoty, ale nie miałeś czasu zamazać nicku...

c' nie Karcsee1982?

to nie jest jego konto to ltc ;)

resp musisz przeczuścić kompa jkaimś CCleanerem albo tym podobnym...albo reinstal CA zrób..jakiś syf w plikach\? zrób formata gry jets gdzieś w poradnikach mój poradnik co i jak ;)

ehh.:)

Opublikowano

Dobra działa, przeinstalowałem system zainstalowałem krytyczne aktualizacje, zaktualizowałem BIOS i sterowniki płyty głównej, wyłączyłem zaporę windows i działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...