Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O Warrocka

pr0czupika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa Wam W Tej Chwili Warrock Bo mi nie działa jak włączam to Pisze

-Progressing [New 0 / Total -40 / Size 0MB]

może ktoś powiedzieĆ o co chodzi Bo nie ogarniam tego pewnie był ten temat wiele razy poruszany. Prosze O Odpowiedź

Albo jeszcze Takie Coś mi wyskakuje na poczatku

- Cannot Get a File [version.txt] I

Opublikowano

Wszystko mi spoko działa. Z twoimi błędami da się uporać.

Przed napisaniem przejrzyj trochę forum, to powinno ci pomóc :)

http://www.mpcforum.pl/topic/213689-tut-problemy-z-wr/

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Jeżeli chcesz odpalić WR "na siłę" :

Pobierz ten plik i wklej go do głównego folderu z grą. Odpal przez niego WR.

Plik:

http://www.mediafire.com/?e3uvt91mx7oaw38

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=152ceb16d567e5480b1b3671521762121cede6e6db3af2aeda6d49722b589d9b-1325240128

32354141673387527780.png

Opublikowano

i dalej to samo przy odpaleniu lanchera nawet nie chce wejśĆ tamto a jak nawet wejdzie to nie chce sie updad pobrac bo wyskakuje taki śmieĆ

"-Progressing [New 0 / Total -40 / Size 0MB]"

Opublikowano

Nie możliwe że dalej to samo, ponieważ ten plik pomija oba lunchery. Coś musisz robić źle. Przypominam że musisz odpalić Wr przez TEN plik a nie przez skrót jak to zwykle się robi.

Jeżeli zrobisz wszystko prawidłowo, to żaden lucher się tobie nie włączy... -.-

32354141673387527780.png

Opublikowano

Inny sposób :D

2.3 Uszkodzone pliki gry?

KOMUNIKAT:

Cannot get a File (etc..) - dalsza część zależy od uszkodzonego pliku.

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 36
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

* x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.

Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

Opublikowano

i tak zmieniłem wsystko i tak wystakuje to nie wiem jak możecie mi pomuc ;/

ale ja nie moge np daĆ prawym na wr i otwórz za pomoca nie moge dac moge dac tylko otwórz wiec nie wiem

a właśnie

A Może to byĆ problem neta bo np. od wczoraj nie moge np. Zalogowac sie w tibi , nie moge ogladac kogos na real na kamerkach , nie moge grac w gry online takie jak np. na wyspagier bomber man z kims online na servie bo nie moge wejsc do serva anic nic wiec może w tym wypadku coś pomożecie jak dało by rade .

Dobra Poradziłem Sobie poprostu W necie była wysoka zapora internetowa i blokowala takie cos jak gry i wg dzienki wielkie za chęci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...