Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Po 50 lv`u co dalej?

rusekxD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie jest takie, jak osiągniemy 50 poziom to co z nie uzupełnionymi umiejętnościami ? w końcu zeby sie wyuczyć ich to trzeba lv nabić , a jak dobijemy 50 lv to jak później sie nauczymy ich ?

Opublikowano

nie wiem czy to prawda ale mój kolega grał i mówił że po 50 lvl"u się płaci i się wbija dalej lvl

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie wiem czy to prawda ale mój kolega grał i mówił że po 50 lvl"u się płaci i się wbija dalej lvl

praktycznie mam już 50 lv juz nie dużo mi do niego zostało i nie wiem własnie co sie po 50 lv`u dzieje , ale poczekam moze ktoś wiecej bd wiedział . :)

Opublikowano

Maxymalny Poziom to 50lvl i nie ma większych i jak narazie nie będzie nawet w Asc Marc się wypowiadali na ten temat kilka razy,że nie zamierzają podwyższać lvl-i.

Co do umiejetności to nie które już pozostaną nie wymaxowane,bo w końcu nie można już zdobywać lvl-i także nie będzie puntków do rozdawania umiejętności,ale prawdopodobnie myślą wprowadzic jak już to resetowanie umiejętności i ponowne ich rozdanie,ale nad tym się jeszcze zastanawiają.

Opublikowano

Czytałem na necie że można wykupić złote konto a na nim nie ma żadnych ograniczeń na lvl-e. Nie wiem czy to prawda. Podobno kupując grę w pudełku za jakieś 55 zł w środku jest kod po którym nabijasz dalej rep.

Opublikowano

Nie, złoty pakiet nie zdejmuje ograniczenia lvl.

Podobno, gdy wbije się 50 ma się trasy,za które dostaje się punkty do awansowania w rankingu-po 50 lvl walka o najlepsze miejsce w rankingu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Napisze to po raz drugi tym razem z cytowaniem i dokładnym rozwinięciem (bo już nie mogę na takie coś zdzierżyć jak ktoś komuś wciska kit/ścieme:

Nie da się po 50 lvl(u) maxować dalej za żadne skarby czy to będą jakieś kody, pakiety,boosty,hacki czy będąc na Top Liście nie ma takiej możliwości,by nabijać wyższe lvl(e)

Jeśli macie jakieś pytania związku z tym zawsze można śmiało pisać na Fb do Marc De Vellis albo Drew(a) czy nawet na yt.

W dwóch odcinkach tak na szybkiego znalazłem info na ten temat odrazu już przetłumaczone na Pl m.in z Odcinka 46

* Zadane pytanie:Czy planujecie coś dla osób które osiągnęły level 50?

-Odpowiedź(trochę nie na temat odpowiadają,ale mniejsza z tym) Było ostatnio trochę gadania. BMW M3 jest teraz też za SpeedBoost i gracze z wysokimi levelami chcą czegoś eksluzywnego. Za kilka tygodni mamy zaplanowanego klasyka, który będzie dostępne od levelu 40 wyłącznie za in-game cash.

Z Odcinka 54:

*Zapytanie:Krążą plotki o zwiększeniu leveli do 60. Czy to prawda?

-Nie, to nie jest prawdą. Wspominaliśmy o tym wiele wiele razy. 50tka to koniec jako-takiego rozwoju kierowcy.

Podsumowanie:wniosek jest tylko jeden to co inni wam gadaja/piszą to tylko bzdury wyssane nie wiadomo skąd ***** !!!!)

Opublikowano

Tak,kolega wyżej ma racje,nie ma wyższego lvl niż 50 i na razie nie będzie.Tak samo jest w przypadku złotego konta: nie ma takiego czegoś - to jest jedynie wersja box NFS World.

Tigerxy wszystko dobrze wytłumaczył.Nawet w oficjalnych wypowiedziach Marc'a nie m nic o wyższym poziomie niż 50,gra ma przecież ograniczenie to 50 lvl więc jak ktoś może mieć wyższy?

Skoro ten ktoś ma wyższy niż 50 to niech poda jakiś dowód - ss czy filmik.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ale panowie przesadzacie bez kitu jak dizeci

Macie napisane ze do 50 sie wbija i koniec

A nie bedziecie tutaj kombinowac ze da sie jakies zloty karty czy cos do 50 max !!!!!!!!!!!!!

i jak dobijesz do 50 lvl to juz koniec rozdawania punktow umiejetnosc ( kropka )

i koniec zabawy trzeba cieszyc sie spanem zarombistym lvl :) i oczywiscie kombinowac jak najlepsze autko :):):):)

I mi nie mowcie ze jeszcze mozna wbic jakos wiekszy lvl ....

Temat do zamniecia za duzo szpanu wedlug mnie !!!!

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

ostatnie pyt,

lvl wiekszego niz 50 sie nie da to oczywiste,

ale rozumie kasa nadal leci z wyscigow... ? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...