Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SumaStyli

Yukitos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos z was ich slucha, jak tak to jak podobaja wam sie ich piosenki itp. (Tak mcomen wiem ze omen&kula=proooooooooooooooooooooooootim)

Ogolnie piosenki mi sie podobaja, zajebisty przekaz, bit tez niczego sobie, ale dziwie sie czemu taka mala popularnosc w polsce. Czy ludzie ograniczaja sie tylko do firmy i innych szitow JPJP100%?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Ja sam słucham samego 3Wymiaru, bo mają "niewiarygodny flow" i przekaz.

SumaStyli - dla mnie - ssie.

Opublikowano

Po prostu nie podoba się ludziom ? szczerze mi też;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Po pierwsze - to nie są piosenki.

Po drugie - gdzie ty żyjesz skoro mówisz, że SumaStyli nie jest znana? Widocznie zadajesz sie z gimbusami ograniczającymi się do max 10 artystów, każda osoba która siedzi w rapie dłużej niż kilka wiosen ich kojarzy.

Opublikowano

Po pierwsze - to nie są piosenki.

Po drugie - gdzie ty żyjesz skoro mówisz, że SumaStyli nie jest znana? Widocznie zadajesz sie z gimbusami ograniczającymi się do max 10 artystów, każda osoba która siedzi w rapie dłużej niż kilka wiosen ich kojarzy.

Jak nie piosenki to co?

Za wysoka.

Opublikowano

rap jest dla plepsu . OMg

arystokyracjia slucha pop u , metal u , i rock u , .

oMG ! ! !!

@topic

Ja tam słucham Firmy. Reszta mi nie podchodzi. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Rap - pomylą gatunek z tytułem, napiszą "dobrze śpiewa" - kurwa, przecież rapuje, nie czujesz tego gówna to nie czujesz nic w ogóle.

Nie tylko Haju zwrócił uwagę na to, że raperzy nie śpiewają piosenek, no chyba że track jest specjalne skomponowany pod taki wokal (Sobota) to wtedy można mówić o piosence.

Opublikowano

Rap... tutaj się "mówi".

Jak to Pezet nawinął w "Slang-u",

3 Wymiar jest kozacki dobre flow ma ten co tak zapie*dala z wersami....

Właśnie preferuję stare squady

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...