Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z Endless Online !

Wunky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie chce nikogo zdenerwować iż pisze tu temat, ale nie znalazłem miejsca gdzie mogę napisać ten temat. A więc mam problem i pare pytań. otóż chodzi o to iż mam Windowsa 7 i bardzo chciałbym zagrać w endless online. niestety nie udaje mi się to. ściągałem klienta z 1000 razy, szukałem pomocy dosłownie wszędzie. Jednakże bez skutecznie :/. na stronie endlessa pisze że są gracze online. Przed chwila patrzyłem było ponad 160 graczy online. kiedy zainstaluje endlessa. wszystko elegancko się włącza. naciskam create accont. i bum, tu jest problem. słysze dzwięk naciśnięcia lecz nic poza tym się nie dzieje :// . Jak mam zagrać ? może ktoś gra ? co mam zrobić żebym mógł zacząc grać :(. już kiedyś grałem ale to było z 3-4 lata temu,

BARDZO PROSZĘ O POMOC I WSKAZÓWKI !!!! CZY JEST TO PRZYCZYNA ŻE MAM WINDOWSA 7 ??!?!

BARDZO PROSZE POMÓŻCIE !!!! :/

Opublikowano

UP@

Poszukaj na google. Tylko pierwsze radzę przeskanować plik na

virustotal.com

Ja znalazłem coś takiego

http://www.mpcforum.com/showthread.php?210529-EndlessOnline-hacking-tut

jak chcesz możesz pobrać, ale uważaj może to być keylogger.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Jeżeli dalej masz problem to napisz mi na PM swój nr gg , założe Ci konto oraz zrobie mały guide , endless strasznie się zmieniło , możesz też zerknąc na mój kanał youtube

http://www.youtube.com/user/iTzDzida?feature=mhee

znajdziesz tam filmiki przedstawiające nowe questy , miejsca itp.

Nie pobieraj tego co dostałeś wyżej.

Tak samo nie licz na pomoc administracji więc nie pisz do supportu który nie odpiszę Ci na 100%.

Opublikowano

@x2 up

To jest z 2007 roku jak była wersja 27

teraz jest 28 bodajze 29

Prosze o pomoc. Nie moge znaleść hacków ;/

@up

To nie keylogger ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...