Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge odtwarzac filmikow

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem windows media player mi niedziala a co sie z tym wiaze ? niemoge nagrywac filmikow z metka ;/

znacie moze jakis inny program niz windows media player?

wyskakuje mi takie cos

beztytuuzxz.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Widze ze masz "zmodowany" system. Polecam ci frapsa. poszukaj na google. Fraps full napewno znajdziesz. Jezeli masz malo ramu to ciut dluzej bedziesz musial konwertowac film. Jezeli nie odpowiada zaraz dam edita z lepszym programem prawie identycznym jak fraps (nie pamietam nazwy teraz)

76561198034810506.png

Opublikowano

Jak ty nagrywasz filmiki z metka WMP? Fraps jest dobry do nagrywania ale go masz z tego co widać. Masz pewnie problem z odtwarzaniem :P.

Nie masz kodeków. Pobierz K-Lite Codec Pack, Real Alternative albo BEST Player do odtwarzania i musi działać, najlepiej wszystko zainstaluj, po zainstalowaniu dwóch pierwszych w Media Player Classic musi odtwarzać. Jakby nie działało co mało prawdopodobne to zainstaluj Total Video Player lub KM Player.

Mam nadzieję, że pomogłem :).

obraz24.png

Opublikowano

pobierz k-litle codeck . jest to odtwarzacz wideo ze wszystkimi potrzebnymi do tego sterownikami . powinno pomóc .

#sorki za duplikat posta up . zanim napisałem nie było jeszcze tej odpowiedzi .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

ok pobieram ;d macie juz all po lajku

dziala !!! a jak nagrywac w HD?? pomoze ktos bo bede zaczynal krecic filmiki z metka ^^

i jaki program do obroki polecacie

Opublikowano

Tutaj masz SS:

@@ SS nie działa jutro wrzucę ale chyba już wiesz co zaznaczyć.

Zaznaczasz: Full-Size

1. Teraz to zależy czy grasz w oknie czy Full Screen.

2. Jeżeli Full Screen to zależy chyba od rozdzielczości gry.

3. Jeżeli w oknie grasz to zależy od rozdzielczości gry i chyba pulpitu systemu im większa tym lepiej ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z otrzymywanym nagraniem, tak teraz mi się wydaje, że ma jeżeli nie to niech ktoś napisze.

Im więcej FPS tym płynniejsze nagranie ludzkie oko może chyba tylko 29 klatek na sekundę zobaczyć dalej nie widzi różnicy.

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...