Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

APB (All Points Bulletin) nie chce mi się włączyć!

orenzadol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem betę gry APB i gdy naciskam start żeby uruchomić ją komputer chwilę myśli i przestaje a gra sie nie włącza.Uruchamiałem jako administrator ale dalej nic POMOCY! Proszę o szybką odpowiedź!

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

Opublikowano

Parametry komputera ? Mi się robi tak samo bo nie spełnia wymagań, zaś na laptopie chodzi normalnie.

Opublikowano

CPU Minimum: AMD's Athlon 64 X2 5000+ (2.6 GHz) or Intel Core 2 Duo 2 GHz or equivalent You Have: AMD Athlon II X3 435 Processor oie_green_arrow.gif PASSdrivers-updates.gif Click here for the latest CPU drivers. green_checkmark.gif RAM Minimum: 2 GB You Have: 4.5 GB oie_green_arrow.gif PASSdrivers-updates.gif green_checkmark.gif OS Minimum: XP x32 / Vista x64 (Vista 32 not yet advisable) / Windows 7 x64 You Have: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit oie_green_arrow.gif PASSdrivers-updates.gif Click here for the latest Windows drivers. green_checkmark.gif Video Card Minimum: ATI Radeon X1900 XT 256 MB or GeForce 7800 256 MB or equivalent You Have: GeForce GT 240 oie_green_arrow.gif PASSdrivers-updates.gif Click here for the latest Video drivers. Features: Minimum attributes of your Video Card Required You Have green_checkmark_small.gif Video RAM 256 MB 2.7 GB green_checkmark_small.gif Hardware T&L Yes Yes green_checkmark_small.gif Pixel Shader version 3.0 4.1 green_checkmark_small.gif Vertex Shader version 3.0 4.1 green_checkmark.gif Free Disk Space Minimum: 20 GB You Have: 161.0 GB oie_green_arrow.gif PASSdrivers-updates.gif

jest powyżej minimum

281719_3z8qprumn4fh9vwcyklgd0jx7t26bi1a5

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...