Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie Plague help

Rto2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam paczki amxx z zombie plague 5.0 jeśli ktoś może to proszę o linka jeśli ktoś może zrobić to prosił bym żeby były takie pluginy/mody

- Sniper

- Assasin

- Survivior

- Nemesis

(oprócz podstawowego)

- nitro gali

- nieskończone ammo

- Golden m4

- golden DG

- Golden ak

- elektro mp5

- Spadochron

- Efekty dźwiękowe zabijania (typu rampage)

- worki z piaskiem

- miotacz ognia

- bazuka

- Jetpack

- Noktowizor

- Granat oświetlający,zamrażający, napalm

- Radar zombie

- klasy ludzi

- klasy zombie ( ile się da i żeby się rózniły)

- Możliwość kupienia lepszych broni (autokampa krowa)

- Brak rozrzutu(do kupienia)

- i co się da :)

Bardzo dziękuję jeśli będzie ktoś tak uprzejmi i poda link do lepszej paczki lub zrobi mi takową :)

GG:37346200

Opublikowano

n0thing_ ja szukam paczki z wymienionymi nie chce sam od podstaw robić bo niezbyt mogę ostatnio

Opublikowano

No jest ale nie ma snipera ani assasina i jak wgrywam nie działa oto chodziło, więc proszę jeszcze o to i jeśli można to podboty do tego :)

Opublikowano

A więc nie działa Ci dlatego, że kod powinieneś grać do .sma ZombiePlague. Jeżeli po prostu wrzucisz np. zpassasin.amxx ( to tylko przykład ... ) do folderu plugins i dopiszesz nazwę w plugins.ini to mod będzie działał zamiast innego. Np. u mnie podmienił się armagedon za Plage. Jeżeli chcesz mieć wszystko osobno musisz umieć pracować w amxx inaczej nie dasz sobie rady. Mi szkoda czasu na bawienie się z tym, bo jest to trochę roboty o początku wszystko robić. Jeżeli znajdziesz kogoś kto będzie potrafił to przerobić to musisz mieć wielkie szczęście albo pieniądze :/ Jeżeli w ogóle nie pracowałeś przy Amxx nawet przy najprostszych sprawach typu " Jak dodać klasę do CoD " i nie przeglądałeś kodu CoD to nie ogarniesz tego po prostu.

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...