Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] ZACINA SIE CS JAK WEJDE NA SERWER

POsek!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cZołem !!!! eMPecE FORUM !

mam do was jebuckie pytanie a ja mam jebaucki problem , gdyż mam steam wchodzę na byle jaki serwer (na swój cod) to jak chce wcisnąć OK do wybrania tt/ct to już mi się gra zacina i trzeba wyłączyć to przez alt + ctrl + delete bo inaczej kurwa nie pójdzie w wczoraj kurwa jabanie napierdalałem w cs a dziś kurwa brak skilla .:/

pomocy mam windows 7 próbowałem usuwać jakieś userconfigi.cfg i zgodności każde , jako administrator odpalałem ale ni chuja.. :/ POMOCY KURWA! bd PLUSY JEBANE TYLKO POMUSZTA !@

bo powgrywałem na cod'a sklepiki roundsoundy dmg a chuja spr nie mogę czy działa .. no poje.. bane to .

Powrót ! 26.09.11

Opublikowano

Trochę mniej chaotycznie to napisz i powiedz czy to chodzi ze tylko Ci jak wchodzisz na serwer crashuje Czy masz serwer i wgrales tam soundy itd i po prostu jak ktos wchodzi to kazdego crashuje?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Trochę mniej chaotycznie to napisz i powiedz czy to chodzi ze tylko Ci jak wchodzisz na serwer crashuje Czy masz serwer i wgrales tam soundy itd i po prostu jak ktos wchodzi to kazdego crashuje?

ale jak JAAA wejdę na jakiś serwer zacina mi grę i muszę offaćgo prze menadżer ... a jak inni wejdąna serwer to nic ( to o moj cs chodzi nie o serwer mój)

Powrót ! 26.09.11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...