Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q) Nie wiedziałem do jakiego tematu Dodać chodzi o NET!

Artv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam internet NETIA 6MB/s

Kiedy gram sobie w jakieś gry to internet przerywa mi co chwilke np. (mam neta-przerywa na minutke-znowu mam neta)

I wiecie tak się dzieje co chwile i nie tylko jak gram w gry ale również jak latam po stronkach

Pomocy ,To jest Wkurwiające za przeproszeniem !

sygna3.png

ZBIERAM +

Opublikowano

To raczej nie tutaj, ale może zadzwoń do nich i przedstaw swój problem. Ja miałem podobnie ale z neo, okazało się, że miałem popsuty modem (liveboxa).

Opublikowano

Dziękuje zadzwonie w piątek i napisze co mi poradzili

PS.Nie zamykajcie tematu napisze rozwiązanie moze innym sie przyda na przyszłość

sygna3.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Też tak miałem kilka miesięcy temu (netia). Możliwe że ktoś od Ciebie bierze neta na lewo i podłącza się pod Twoje IP. Na wszelki wypadek lepiej zabezpiecz mocno hasło sieci :)

Jest też opcja że coś im się popsuło ( co się często zdarza <_< ).

Opublikowano

Wiesz moze cos netia zjebała się zobaczy i już.

Jak pisałem up. Zadzwonię w piątek i napisze co było.

A da sie podkradać jak mam router ?

A jak spr czy ktoś mi kradnie neta na lewo ?

sygna3.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Matzar, a ja wiem jak :)

w ustawieniach routera, przeważnie w pasku adresu w przeglądarce 192.168.1.1 hasło na routerze. wchodzisz w zakładkę attached devices/connected devices. i jak będzie inne IP niż Twojego komputera i nazwa inna to najprawdopodobniej ktoś podpierdala Ci internet. wtedy musisz sobie zabezpieczyć sieć:)

Opublikowano

Jaki to masz router podpięty ?

Nie da się podpiąć komuś tak łatwo do netu, przestańcie mu pieprzyć głupoty bo to praktycznie niemożliwe, tymbardziej że to napewno nie są objawy przeciążenia sieci tylko zrypanego łacza

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie da się ukraść komuś netu kto ma modem ADSL wpięty przez USB, linia jest u niego w domu wpięta modem z hasłami logowania też, to wytłumacz w jaki sposób, chyba że się wepnie kablem w router. Zresztą nie można na raz mieć dwóch numerów IP takich samych w internecie !

Jak na razie nic nie pisał że ma wifi w ogóle aktywne, nie raczył podać też co ma za modem. Nawet jeśli ma włączone szyfrowanie na wifi odszyfrować też nie jest tak łatwo jak to piszą w poradnikach, bo to jedyna droga jak można się włamać do routera

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie da się podpiąć komuś tak łatwo do netu, przestańcie mu pieprzyć głupoty bo to praktycznie niemożliwe, tymbardziej że to napewno nie są objawy przeciążenia sieci tylko zrypanego łacza

Podpięcie się do czyjegoś neta jest praktycznie nie możliwe ? Rozśmieszasz mnie ..

Zresztą nie można na raz mieć dwóch numerów IP takich samych w internecie !

Mało się znasz chyba na najnowszych tego typu programach ;)

@top

Polecam zmniejszyć zasięg wi-fi o ile masz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...