Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] gif code

lethal123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć znalazlem taką stronę i chciałbym się zapytać czy mnie w tym nieoszukają bo nimogłem kupić na allegro bo niemam konta w banku a do najbliszego miasta mam sporo km.

Bywalec
Opublikowano

Musisz mieć konto w banku. Ewentualnie strona kontagier.pl, polecam ^^. Do zakupu na allegro.pl trzeba mieć konto w banku, ponieważ nawet gdy damy kup teraz, serwis allegro.pl pobiera pieniążki później z naszego konta.

Z tej stronki nie kupuj !, kupuje tylko z oryginalnej strony polecam, albo allegro.pl 25 minimalnie. Dodatkowo kontagier.pl ;).

Liczę na like it.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Musisz mieć konto w banku. Ewentualnie strona kontagier.pl, polecam ^^. Do zakupu na allegro.pl trzeba mieć konto w banku, ponieważ nawet gdy damy kup teraz, serwis allegro.pl pobiera pieniążki później z naszego konta.

Z tej stronki nie kupuj !, kupuje tylko z oryginalnej strony polecam, albo allegro.pl 25 minimalnie. Dodatkowo kontagier.pl ;).

Liczę na like it.

Nic nie trzeba tylko głupoty pierdolisz . Wystarczy mieć paypala albo dostęp do poczty :P .

Nigdy nie sugeruj się postami użytkowników poniżej 50 wpisów :)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Zapłać na poczcie. Kup na allegro, jako sposób zapłaty wybierz przelew na poczcie. Powinien pojawić Ci się druczek, jak go wypełnić ( nie wiem, nigdy nie kupowałem w ten sposób ), lub wypełnij go danymi odbiorcy. Idziesz na pocztę, mówisz pani/panu, że chcesz zrobić przelew. Pani daje Ci druczek, wypełniasz go i wysyłasz wraz z pinionżkami.

y5r5.png

Opublikowano
Musisz mieć konto w banku.

Za mało wiesz o świecie :P

Kupuj na allegro nawet za 15 zł, warunkiem jest to, że kontrahent ma powyżej 1000 komentarzy z tego 99 % pozytywnych. Następnie dostajesz numer jego konta oraz dane do przelewu, idziesz z takimi danymi na pocztę. Tam otrzymasz druczek, na który przelejesz te wszystkie dane. Kolejnym krokiem jest podejście do okienka, oddanie wypełnionego druczku z pieniędzmi za Gifta (+ dopłata 2.50 za przelew pocztowy). Po ok. 2 dniach przyjdzie do Ciebie kod ;)

Opublikowano

ja sam kupowałem minecrafta na allegro za 27,00 zł i wszystko pięknie działa przez rok (pamiętaj o komentarzach negatywnych) ;)

1348687386-U377457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...