Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Metin2United - bony ("malled")

Yitianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do prywatnego serwera Metin2United, a więc w prost, co to jest "malled" ( item mall ) ? Wiem tylko, że to jakieś bony np. skill dmg. No ok i z kąd się to bierze ? Mam hwang, ale takie bony nie wchodzą, a widziałam hwang z takimi bajerami... Proszę powiedzcie, jak mam to wyczarować??? :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak masz konto na www.metin2united.com zalogujesz się i po lewej stronie w opions masz [url=""%5D"Self made bonus change". N%5B/url%5Daciskasz na to i możesz wybrać gdzie chcesz dodać te bony (czyta tylko rzeczy z dozorcy/magazynu) wiec jak chcesz coś ulepszyć to daj do magazynu. Naciśnij na przedmiot do którego chcesz dodać bony i wybierz sobie jakie chcesz bonusy( Uwaga: za wszystkie bonusy trzeba zapłacić) Jak coś wybierzesz to na dole wyskoczy ci ile musisz zapłacić "Total price for bonuses:"

Complete Price: 20

Account Password:

Change bonus

jak masz wszystko dobrze wyskoczy ci coś takiego wpiszesz hasło i naciśniesz Chenge bonus i mozesz się cieszyć nowymi bonusami

Jeśli pomogłem daj + pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...