Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DRUKARKA Z HP NIE DRUKUJE ;( HELP!

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Kupiłem kilka dni temu drukarkę.Nie przeczytałem instrukcji i jednak źle zainstalowałem oprogramowanie.Usunąłem,wgrałem na nowo i działało,jednak coś nie tak było ze skanerem więc usunąłem i wgrałem na nowo.I teraz po wgraniu sterowników druknie mi raz albo dwa razy po czym drukarka nie odpowiada.Gdy chcę coś druknąć pisze dadct.png

lecz nic nie drukuje.I właśnie za pierwszym razem kiedy źle wgrałem te sterowniki miałem taki problem jednak teraz robię wszystko ok.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

no a jak przywrócisz system i jeszcze raz je wgrasz te sterowniki może coś sie zrypało i błąd dalej siedzi nie wiem może spróbuj od tego

Opublikowano

jak chcesz to napisz na pw podesle ci program do sterowników. a dlatego na pw bo to pirat

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Miałem kiedyś HP tyle, że bez skanera :D. I miałem chyba to samo. Pewnie coś poknociłeś jak uruchamiałeś drukowanie, wcięło papier lub coś innego. Kliknij prawym na to zadanie co masz na Screenie i weź usuń albo anuluj co tam będzie. Wyłącz drukarkę z gniazdka, upewnij się, że jest papier i tusz, uruchom ponownie komputer, potem drukarkę i włącz drukowanie. Powinno działać :D.

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...