Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoc w rozwijaniu postaci

Cozzar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż potrzebuję pomocy w rozwijaniu postaci na serwerze PvP. Chciabym zrobić Mentala ze Staffem lecz kompletnie nie wiem jakie dawać skille czy inne rzeczy :/. Szukałem trochę na necie lecz nie znalazlem rozpisane ze skillami. Gram na Ps3 i mnie wiecej jestem troche obeznany w grze. Bardzo bym prosil o rozpisanie mi jak krowie na rowie :D

Opublikowano

sam mam mentala 30 lvl też staff, i tu pytanie czy po wbiciu 30 lvl chcesz być controllerem czy zostać dps-em , bo jeśli chodzi o dps staff bardzo dpbrze odpowiada, i w przypadku pvp też się sprawdza również gdy jestem controllerem, ale na alerty, duosy pod controllera polecam hand blastery, a pod dps staff może być oczywiście, chociaż jeśli ci odpowiada do pve to zostaw sobie staff musisz sróbować :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na pvp grupowe to raczej każdy się przydaje, z tym co ma.

Ale uważam że bronią stworzoną do PvP jest Staff, to jest moje zdanie oczywiście. Combo dla staffa są przecudowne:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobrze więc, teraz prosiłbym o to abyś rozpisał mi jakie mu dawać skille i moce. A jaki wybrać tryb poruszania się.

Opublikowano

ja poszedłem drogą telekinesis, ale jeśli to jest twoja I postać to nie wiem czy nie lepiej wybrać illusion.

tryb poruszania się raczej latanie, sam wybrałem szybki bieganie(ale to z ciekawości i żałuję, no ale najgorzej nie jest), więc jednak polecam

latanie.

Telekinesis

Telekinesis:

Psychic Resonance:

Telekinetic Pulse:

Psychic Empowerment:

Bolt Barrage:

Telekinetic Bolt:

Bastion:

Pyrokinesis:

Thought bubble:

Cryokinesis:

Mass Levitation:

to skile które mam wyuczone dla telekinesis, telekinesis posiada bardzo dobre skile dmg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest tzw. zakładka Power a jak ze skillami ?? Sorki że sie tak dopytuje ale wole sie zapytać niz od nowa robić postać.

Opublikowano

Ja, wiem chodzi mi o to że jest Power a na dole Skills, potem Weapons i Flight i czy ja mam cos dawać w Weapons czy wszystko do Flight czy jak :P

Opublikowano

Zakładka Wepaons dotyczy skill"i Twojej broni.

Zakładka Flight dotyczy skill"i Twojego sposobu poruszania się, w tym wypadku Flight.

Musisz inwestować w obydwie zakładki.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wiem do czego są te 2 zakładki, chodziło mi o to czy mam dawać coś w skille swojej broni, czy nie, a jak tak to jakie :P

Opublikowano

Wiem do czego są te 2 zakładki, chodziło mi o to czy mam dawać coś w skille swojej broni, czy nie, a jak tak to jakie :P

Tak, w te skill"e też musisz inwestować. Napisz nam jaką broń używasz.

1294477714-U1.png

Opublikowano

myślę, że póki co to inwestuj w skie broni a na 9 lvl kup sobie lepsze poruszanie to będzie pierwszy skill w movement, a co potem, to raczej bierz na 30 lvl skile które mają w opisie napisane na zielono[innate], a potem dawaj skile w druga bron, co 100 achivement points dostajesz 1 skill point, i ładuj w bron co daję, najwięcej Boost Dominance

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...