Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exalted czy Veteran ?

GHOST13795

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktory des.. bardziej opłacalny?

Co prawda na Veteranie wzrost doswiadczenia jest bardziej widoczny ale ptk. ogolne dzielone są przez /100 000,

natomiast Exalted wzrost powagi jest mniejszy ale dzielnik jest /100.

Jak to sie ma do bicia ogolnej rangi?

Biorac na przykladzie malej kryski na Veteranie dostaniemy 7040 zamiast 6400 doświadczenia

natomiast na exalted 35 powagi zamiast 32

wiec 7040/100 000 = 0,0704 do ogolnej rangi

lub

35/100 = 0,35 do ogolnej rangi.

Powiedzcie czy dobrze to rozumiem lub jak jest jesli jestem w bledzie.

Opublikowano

Jak na alienki to na pd, jak na wrota to na poważke, za dzień bicia masz powiedzmy 50mln pd i koło 300tys poważki, a za gamme masz 12mln pd i nie wiem 300 albo 400tys poważki, czyli wrota na powage, alienki na doświadczenie

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci bardziej na randze no to design na poważanie , a jeżeli ogólny ranking to design na doświadczenie . Zauważ że z twoich wyliczeń wynika , że w exaltedzie masz + do rangi 0,35 a w veteranie 0,07 5 razy mniej

@cabanek1220 mylisz się do tego rankingu najlepszych graczy bierzesz ilość twojego PD oraz poważania pomnożonego przez 100 .

Opublikowano

Olać PD, ono nam nic nie daje jeśli już zdobędziemy 17 lvl i dostęp do wszystkich map.

Lepiej poważanie zbierać, jest bardziej wartościowe do rangi.

Dla mnie jedno i drugie nie ma znaczenia xD bo ani PD ani POWAGĄ statków nie ubiję B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...