Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak dodać admina na własną stronę serwera mt2 hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem mam swoją stronę do priv'a ale jest tam coś takiego jak panel administracyjny, mam problem bo zrobiłem sobie konto dodałem G'm na metku wszystko ładnie ale niewiem jak sobie dodać admina na stronkę czy może mi ktoś pomóc ? Oczywiście za pomoc + :unsure:

barcab.png

Pomogłem? daj Lubię to!

Opublikowano

Tabelka

account (czy jakoś tak ) w navicat

szukasz

web_admin i zmieniasz 0 na 1

+

Jeszcze w skrypcie z panelem admina coś ale pewny nie jestem

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

To zależy od skryptu musisz zobaczyć jakie tabele tworzy skrypt do instalowania strony ewentualnie możesz się zalogować z konta na którym masz gm

64562221938.png

Opublikowano

To zależy od skryptu musisz zobaczyć jakie tabele tworzy skrypt do instalowania strony ewentualnie możesz się zalogować z konta na którym masz gm

Kolego właśnie nie mogę się zalogować tam gdzie mam konto gm na mt, a jak mam zobaczyć te tabele ?

barcab.png

Pomogłem? daj Lubię to!

Opublikowano

Odpal skrypt do instalacji strony w notepadzie i zobacz czy nie widać tam jakichś query

Wysłać ci na pw ?[jak możesz zerknij].

Zobacz...

post-299315-0-63155000-1325610076_thumb.jpg

barcab.png

Pomogłem? daj Lubię to!

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...