Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Artyleria

Jezusx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak strzelać a Artyleri bo na razie kupiłem tą niemieckie działko i nie wiem jak tym strzelać :X

a może rosyjskie albo usa by było lepsze ?

graphic.png

Opublikowano

Klikasz shift i masz widok z lotu ptaka, wykryje jakiś wrogi czołg,namierzasz na niego (czekasz aby celownik był jak najmniejszy) i walisz mu w dupę i po nim :) .

Opublikowano

Każda nacja ma swoje zalety, Niemieckie działa są we wszystkim przeciętne, amerykańskie mają najniższą celność i największy splash, radzieckie kosztem mniejszego splasha zyskują na celności. Amerykanie dodatkowo od początku mają duże kąty ruchu działem-może z nimi rywalizować jedynie hummel i gwp. [pomijam su-26]

Opublikowano

Warto dodać, że te topowe amerykańskie arty mają również największe obrażenia.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Chyba jednak zostane przy niemcach ;P

USA mi sie nie za fajnie strzela .__.

a rosji to już wgl :P

ale dzięki za porade z sziftem (nie wiedziałem ;x)

graphic.png

Opublikowano

Nie sugeruj się pierwszymi działami, już na 3cim tierze widać poprawę. ZSSR z świetnym su-26, m37 i wespe naprawdę fajne spg. Tym drugim bisonem nie najlepiej mi się grało-celny ale fatalny zasięg i obrażenia.

Opublikowano

Ja gram niemieckimi i doszedłem do Hummela, więc apropo niego się wypowiem. Jak Grille całkiem dobrze się grało to jednak miała małą możliwość obracania lufy na boki. Hummel to zupełnie coś innego - super szybkość, zwrotność, przyzwoite przeładowanie i duży zakres obracania lufą na boki. Tak się nim dobrze gra, że aż olałem moje drzewko HT ;d

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...