Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOW Globalny! Pytanie do doświadczonych graczy.

peler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam takie pytanko jezeli chodzi o WOWa. Chcę grać na normalnym, gllobalnym serverze WOWa i mam pytanie. Chce pojsc do empiku i kupic wszystkie czesci tzn (podstawke, tbc, WOTLKa oraz Cataclysm). I nie wiem czy w srodku są kody czy tylko sama plytka a kod bd musial kupowac osobno. I czy np jak jest kod w kazdym opakowaniu (dajmy an to na miecha) to jak kupie 4 plytki to bede mogl grac bez kupowania abonamentu przez 4 miechy ? I jak jest tam kod to na ile w kazdym opakowaniu ? :) z Góry dziekuje za odpowiedź :) Jak cos gg; 4416921

Opublikowano

Kody beda a co do gry to bedziesz miec na 40 dni bo tylko zwykla i tbc przedluza. Moge sie mylic, poniewaz ja sam jak aktywowalem podstawke i Tbc to mam tylko na 30 dni, a dodatki chyba przedluzaja o 10. Nie jestem pewien

Opublikowano

Masz 40 dni. Osobiście preferuje allegro i zakupienie samych kluczy wychodzi owiele taniej

@edit

I tak jezeli kupisz gre to bedzie tak samo jak bys pobral ze strony. No chybyba ze kolekcjonujesz

simply.4557.gif

Opublikowano

Nistety ale jestem kolekcjonerem opadkowań, a opakowania WOWa są boskie więc chce kupic z opakowaniami. Jak polecacie kupic? Bo bylem przed chwila w mediamarkcie i zamierzam kupic tego battle boxa (Podstawka + TBC) i wotlka i cataclysma osobno :) I na battle boxie pisze, ze miech gry w cenie a nie wiem czy dodatki cos przedluza :)

Opublikowano

Dodatki nic nie przedłużają, tylko battlechest o 30 dni.

Jeżeli chcesz pudełka to sprawdź to:

http://allegro.pl/world-of-warcraft-zestaw-cataclysm-3w1-trofeum-wow-i2028594686.html

wychodzi taniej niż wszystkie gdzieś w empiku kupować

Tutaj wszystko masz podane cenowo i wytłumaczone, tylko musisz chcieć szukać...

http://www.mpcforum.pl/topic/491334-mega-tutorial-wow-jak-zaczac-download-podstawy/

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...