Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Serwer dedykowany

damianwwdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ma ktoś hacnięty niepotrzebny serwer dedykowany? Byłbym bardzo wdzieczny jakby ktos podeslal mi go na PW. Albo przynajmiej listę IP polskich serwerów. Za spełnienie jednej z moich obietnic dam 3 limity "Lubie to!" :)

Opublikowano

mpcforum nie popiera hakingu

i w regulaminie pod punkt 9."Zakaz handlu i wymian w dziale, a także tworzenia tematów związanych z puszczaniem bota innej osoby na swoim kompie/dedyku/vps"

5 %

niech tylko przyjdzie sekhmet

Opublikowano

Zakaz piractwa na Forum. Sekhmet zaraz Cię wynagrodzi :D Jeżeli ktoś by miał konto albo ip to napewno nie dał by Ci bo to dla niego nie opłacalne a można dedyka zatrzymać dla siebie :)

Opublikowano

@UP ale duzo osob rozdawalo... ale dzieciaki zmienialo hasla;/

EDIT to jest temat o serwerze dedykowanym, a nei o tym czy Sekhment da mi %% czy nie

Opublikowano

Na pewno da :) Rozdawali ale tylko jakieś pół roku temu, wtedy tamten temat był sensacją i rozdawali ip. Teraz ten tutek jest przestarzały i żadko kto ma serw a dopiero co ma jeszcze Ci dać :P Musisz sam się postarać o ip - łatwo znaleźć (ten program jeszcze działa :D ) Gorzej będzie z hasłąmi i loginami ^_^

Opublikowano

Proroków wyczuwam.

Lecz nie mogę go uwarnować ponieważ nie mamy tego w tabeli warnów.

Mogę jedynie zamknąć temat.

P.S.

o.O Zrobienie coś za lajki to handel o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...