Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program/y na wiekszy DMG

Crytek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiem iż wiele tematów był pisanych ,na temat DMG lecz mi sie wydaje iż istnieje program na większy DMG.

np.Jeden przykład z PL1 gracz nicku Ali-Baba z klanu Ł/O moze ktoś zna prawdopodobnie został zbanowany z programy DMG sam od niego dostałem Hita ok 400k.

moje 1,5 Mln osłon było u niego na strzała,dodam jeszcze np 3 konfiguracje mozna to zobaczyć na Youtube na prfilu BrutalMMO

ciekawi mnie czy sa takie programy ?.

Serdecznie Pozdrawiam

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

Nie ma.

I dostałeś 400k bo miałeś laga i to była suma kilku ataków z RSB + Białka na sepromie + UBERki.

I nie miał 3-ciej konfy, tylko miał design który odnowił mu osłone...

Opublikowano

Hmm latasz na pl1 to pewnie znałes go i jak wiesz n w huj mocno napierdalał 11 latek heheh

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

Nononno 1,5 mln osłon na hita? skoro wali po 400k ? trochę matematyka nie na poziomie xD

I to prawda, nie ma i nie będzie programu na większe bicie.

Ci co otrzymują takie duże hity twierdzą że to dzieło programu / skryptu / hacka etc - bzdury totalne

Mało kto z Was ma pojęcie jak działa sieć, a szczególnie internet.

Czasem macie wrażenie że wszytko jest w porządku, że nie było laga - tak może i prawda,

ale nie wiecie że laga mógł mieć przeciwnik, serwer/ry BP, serwery pośrednie, operatorzy internetu etc etc

a hity które otrzymaliście po prostu się skumulowały u Was na kompie klientów gry. Niestety tak to działa.

Serwer gry losuje wielkość hita i wysyła jego wartość do znajdujących się w pobliżu klientów gry.

Jeśli coś zakłóci lub spowolni transfer danych pomiędzy serwerem gry a klientem - może nastąpić utrata pakietu,

a co za tym idzie serwer ponawia transfer tych danych + nowe dane z kolejnych hitów - i tak na ekranie gracza pojawiają się skumulowane wartości.

Proste jak konstrukcja cepa, ale zawsze się znajdą ludzie, którzy nie ogarnią tego zjawiska jakim jest LAG ;)

Opublikowano

Kurwa no nie mogę ty jesteś debilem czy kretynem to jest nowe zdanie tak dodaje tylko !

//Ogar rybko :<

Warn.

S.

awpart1.jpg

By Crytek™

Opublikowano

@UP

I co przyszedłeś mnie tu obrażać ? Ogarnij się.

Wiem iż wiele tematów był pisanych ,na temat DMG lecz mi sie wydaje iż istnieje program na większy DMG.
ciekawi mnie czy sa takie programy ?

Nooo rzeczywiście muszę być debilem, żeby tego nie zrozumieć, gdzie tu logika... xD xD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...