Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Ip Na Chinskie

n!C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak mam problem bo ja w metka gram zawsze na lapku a mam lifeboxa .lifebox jest podlaczony do kompa i o to pytanie czy zmienic ip na chinskie na kompie czy na lapku i czy woogle da sie zmienic jak mam lifboxa??:Dbedzie 5

Opublikowano

Da sie zmienic

W IE 7.0 klikasz narzedzia -opcje-polaczenia -ustawienia sieci lan- i uzyj wlasnego ip i wpisujesz port 5 daj

sygna4.jpg
Opublikowano
Wiec tak mam problem bo ja w metka gram zawsze na lapku a mam lifeboxa .lifebox jest podlaczony do kompa i o to pytanie czy zmienic ip na chinskie na kompie czy na lapku i czy woogle da sie zmienic jak mam lifboxa??:Dbedzie 5

Da się, ale skoro chcesz zmieniać ip to wiesz, że trzeba żeby zagrać w nowe yt2 i zpaewne widziałeś filmik z instrukcją. Z drugiej strony skoro nie załapałeś co i jak co idiota by zrozumiał to wybacz. Ten serv nie potrzebuje dzieci neo z liveboxem (nie lifboxem -.-").

Da sie zmienic

W IE 7.0 klikasz narzedzia -opcje-polaczenia -ustawienia sieci lan- i uzyj wlasnego ip i wpisujesz port 5 daj

To nic nie da.

Pzdr. Cieszę się, że mogłem pomóc sobie :-)

carsten-van-husen.jpg

Tego pana nie lubimy. Zgadnijcie kto to.

Opublikowano

ja cie kurwa dole jak juz zaloguje sie (niewazne czy na spolszczeniu czy cliencie) to jak wybieram postac to zamiast ladowac mnie wypierdala ma ktos jakis sposob na to?

gg 5908582 nie pisz jak jestes noobem!!

Jak uwazasz ze xdanielxmc jest spoko modem wklej to do swojej sygny

by piti166 :P

Jeśli sądzisz ze dordo12 to spoko ziomek wklej to do swojej sygny

Opublikowano
ja cie kurwa dole jak juz zaloguje sie (niewazne czy na spolszczeniu czy cliencie) to jak wybieram postac to zamiast ladowac mnie wypierdala ma ktos jakis sposob na to?

powiedz to jeszcze raz spokojnie i bez nerwów to może ktoś ci pomoże ;-)

@zwykłe przeciazenie serva. czasami mam sam cos takiego. wczoraj np mialem jak za duzo gnomów się porejestrowało.

pzdr

carsten-van-husen.jpg

Tego pana nie lubimy. Zgadnijcie kto to.

• Dodaj nową pozycję...