Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chiński crossfire.

-Adv-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

kiedyś grałem w chińskiego crossa, tylko że był jeden problem miałem ping około 900 . ;P

Nie wiem czy twórcy chińskiego crossa wprowadzili teraz zasadzę że trzeba mieć chińskie ip, [ tj. zrobiło to z8games ]

I teraz pojawia się moje pytanie, czy jak zmienię IP na chińskie to bd miał mniejsze laggi ? wzrośnie fps i ping się zmniejszy ?

[ Wg. mnie nie ponieważ to chyba nie zależy od IP, ale chce się was poradzić, bo sam do końca nie jestem pewien. I jeśli się nie zmniejszy to nie będę pobierał ;D ]

1681645234.png
Opublikowano

FPS nie ma kompletnie nic do pinga !!! MŁOTY, FPS TO FRAMES PER SECOND I TO ZALEŻY OD KOMPUTERA A NIE OD INTERNETU !!! Nie nie zmniejszy się, a nawet będzie większy.

Opublikowano

FPS'y się nie zmniejszą, bo jak wyżej wspomnieli zależy to od sprzętu.

Z Pingiem może być gorzej, bo to w końcu będzie zmienne IP czyli nie wiadomo, czy będzie dobrze.

Spróbuj zmienić IP i zobacz.

Osobiście polecam Hide My IP.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Niestety chiński crossfire już nie działa . ;[

Tzn. weszło coś takiego że po rejestracji trzeba podać numer dowodu osobistego, jeśli tego nie zrobimy gra wyłączą się po 5 godzinach, restartując nasze konto . :/

I niestety różne Generatory numeru dowodu, nie działają gdyż numer dowody musi być chiński. I jest on sprawdzany, mogą wyniknąć tylko nieprzyjemności .

Nie polecam prób podrabiania numeru dowodu, ani wpisywania swoich . ;D

1681645234.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...