Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak sprawdzić, czy ktoś przegląda Twój sklep?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przedstawię Wam sposób, jak sprawdzić, czy ktoś przegląda Twój sklep. Nie widziałem takiego samego poradnika, mimo iż szukałem w wyszukiwarce MPC. Jeśli było, to proszę mi wybaczyć i wywalić temat w kosz ;p

1. Wciśnij klawisz escape.

2. Wyloguj się.

3. Jeśli nie chce cię wylogować za trzecim razem to znaczy, że ktoś przegląda sklep i dlatego nie możesz się wylogować.

4. Jeśli Cię wyloguje to znaczy, że prawdopodobnie nikt nie przegląda sklepu.

4a. Czasami to nie działa, gdyż są lagi, i np. przy lagach nie możesz się wylogować, np. w "kółeczku".

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ale zeby sie wylogowac trzeba uprzedno zamknac sklep , to jedyny minus . Nie jest to za bardzo przydatne bo musimy zamknac sklep i pozniej zakladac go od nowa ;/

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

No tak dużo razy to miałem, tyle nerwów potrąciłem, a tu ktoś chciał coś kupić.. heh dobre, dzięki masz lajka ^^

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

...

Po co Ci wiedzieć czy ktoś przegląda Twój sklep? Przecież i tak to do niczego nie potrzebne.

Jedynie mogłeś napisać temat "Dlaczego nie możesz wylogować z gry?" i tam odpowiedź, że zapewne ktoś przegląda Twój magazyn.

No ale cóż... napisałeś, skądś się dowiedziałeś, więc łap laika.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dzięki za lajki. Daronian, no cóż właśnie dlatego nazwałem to mini poradnikiem.

skądś się dowiedziałeś

Sam na ten sposób wpadłem.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Bardzo mało precyzyjne, bo jakoś nigdy nie miałem czegoś takiego, że nie chciało mnie wylogować. Czyżby fail?

A testowałem to za pośrednictwem drugiego konta.

73748484094691766846.png

Opublikowano

Tu się nie zgodzę często tak jest nawet jeśli nie masz sklepu, nie ma w tym zależności raz od razu loga, a raz za 5 razem.

sygnahex.png

muzyka :x.

• 1 rok później...
Opublikowano

Lol jak znalazłeś ten sposób ?? spostrzegawczość czy co :D

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Haha. dzięki.

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

lols przecież to non-sens jak masz otwarty sklepik to nie możesz się wylogować....

A po zamknięciu nikt nie może przeglądać więc...

93988298266825447943.png

Opublikowano

W ogóle nie rozumiem tego poradniku, wiele osób już o tym wspomniało ale jeszcze raz napisze.

10Sekund po zamknięciu sklepu - można się wylogować

Nie da się wylogować z postaci gdy jest otwarty sklep [ Chyba że wyłączysz metina procesem, lub serwer się offnie ]

Po zamknięciu sklepu u drugiej osoby się wyłącza.

Więc to, że można tak sprawdzić czy ktoś przegląda sklep to wyssane z palca jest.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ogóle nie rozumiem tego poradniku, wiele osób już o tym wspomniało ale jeszcze raz napisze.

10Sekund po zamknięciu sklepu - można się wylogować

Nie da się wylogować z postaci gdy jest otwarty sklep [ Chyba że wyłączysz metina procesem, lub serwer się offnie ]

Po zamknięciu sklepu u drugiej osoby się wyłącza.

Więc to, że można tak sprawdzić czy ktoś przegląda sklep to wyssane z palca jest.

Kolega ma 300% racji. Nie ma żadnego sposobu aby dowiedzieć się czy ktoś przegląda twój sklep, a poza tym po co to komu potrzebne?

Opublikowano

Ciekawe nawet o takim czymś nie wiedziałem ale za dużo to nie jest pomocne.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...