Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ustawienia najlepsze na CC ??

siwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby sie ktoś ze mna podzielić informacja jakich ustawień używa na CC ??

Oraz jakimi postaciami najlepiej isc na CC i z jakim setem.

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

a CM działa w CC?:) :

CC1:dl/elf

CC2:dl

CC3:elf/dk

CC4:dw/dk

CC5:dw

CC6:wszyscy ;)

chodzi sie w najlepszych setach jakie dasz rade znalesc....

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Cc4 i Cc3 starczy zwykla platina i set zebrany z byle jakich crapow z ziemii. Idziesz smem z platina +2+3 w rece. Jak nie dostaniesz dc wygrasz kazde cc.

Opublikowano

A co z agility hackiem i guard coordsem ?? Ustawić je aktywne na CC ??

Bo jak ja mam je właczone to mam za grube lagi dostaje praktycznie za każdym razem DC.

Opublikowano

ja w sumie po cc1 ciagle biegam elfem od 45lvlu w windach+7/8+12 z light crosbow+9+12+l+s zadnych ringow i conajmniej raz dziennie wygrywam nie jest to moze sukces ale jak na taki set to jakies osiagniecie aha i bez CM

Opublikowano

CM 2....

CC : 1-6

Postaać Dw/Sm

cc1: Crapy multi hit / hit cound 600 / dystans 6

cc2: crapy / multi hit/ hit cound 650 /systans 6

cc3: jakis set z 300++def / multi hit / hit cound 700 /dystans 6

cc4: set def 400++ / multi hit / hit cound 800 /dystans 8

cc5: set 400++ def / hit multi / hit cound 1000/ dystans 8

cc6 : tak samo jakcc5 tylko def musi troszke więkrzy być /

zero dc tyle o demnie pozdrawiam i wysokich wygranych w cc =]

Opublikowano

A nie dostaje sie DC przy używaniu zbyt dużego hit countu ??

P.S Dzieki wszystkim za pomoc :P

Opublikowano
Dlaczego ?? Przecież dzieki temu nie wylece poza planszę.

A Lodi ci nie mowil jak sie gra w cc zeby wygrywac nagrody? Jak grasz od poczatku do konca to nie dziwne ze masz dc. Przekroczenie range 4 czy nawet juz range 4 to za duzo na tak maly obszar z taka iloscia mobow jak cc. Musialbys ustawic range 2 max 3 i miec dobry set.

Range=Distance jakby kto nie zalapal :P

A i jeszcze jedno mozna miec HC nawet 800 i wiecej w cc jak walczysz tylko z 2-3 osobami ale trzeba miec dosc porzadny net i kompa oraz jest pewna zasada ktorej nie wolno zlamac i wygrasz praktycznie kazda nagrode z cc.

Opublikowano

nie ma żadnych zasad wystarczy jak ustawisz tak jak ci podałem wcześniej na dw i czekasz 2-5 max osób i raczej rzadko dc masz ja może 2 razy w dniu dc na takich ustawieniach mam więc co jeszcze chcecie wiedzieć T_T ..

Opublikowano
@up

To po co o tym wspominasz? Chcesz się pochwalić?....

Po to ze czesci osob odpowiadam na pw jak do mine pisza a czesci swoich przemyslen i trickow nie publikuje dla calego grona graczy. Sam dobrze wiesz jakby sie skonczylo podanie sposobu na lot, czy upublicznienie pakietow do scamu na trade.

Chcesz moze przyklad osobowy? Zobacz na takiego gniota "Pan Du**e P" najpierw wyzywal mnie na forum a pozniej mi pm pisal zebym mu zdradzil jak sie gra na normalnych mapach zeby uzywac autokilla a zeby moby nic nie robily. Jezeli zalozyciel topicu ktorego to interesuje (wracam do sprawy z CC) napisze do mnie, pogadam sobie z nim i dojde do wniosku ze warto mu powiedziec to sie dowie.

Cmem mozna wiecej niz ma w opcjach tylko trzeba pokombinowac a nawet zeby efektywnei uzywac wszystkich opcji tez trzeba to robic z glowa.

Opublikowano
Chcesz moze przyklad osobowy? Zobacz na takiego gniota "Pan Du**e P" najpierw wyzywal mnie na forum a pozniej mi pm pisal zebym mu zdradzil jak sie gra na normalnych mapach zeby uzywac autokilla a zeby moby nic nie robily. Jezeli zalozyciel topicu ktorego to interesuje (wracam do sprawy z CC) napisze do mnie, pogadam sobie z nim i dojde do wniosku ze warto mu powiedziec to sie dowie.

nie wiem co ty tu ziomek ściemniasz bo nigdy z tobą na takie tematy nie rozmawiałem (może ci sie śniło???).. cierpisz coś do mnie wyżal sie specjaliście ....

P.s szczerze to tylko na tym forum to z Tackillem gadałem i Lodim ...

Opublikowano

Masz racje nie rozmaiwalismy bo z cieciami nie bede rozmawial :) A to ze mi pm napisales zeby ci powiedziec jak bic w ikarusie nawet bez seta z autokilem to mi sie wcale nie snilo. I bylo to chyba 2 dni po tym jak zblazniles sie na gmo co ci wytknalem w poscie tutaj. Moze ci linka poszukac? Widac ze ty masz problemy egzystencjonalne.

pandupamm6.png

Opublikowano
Masz racje nie rozmawialiśmy bo z cieciami nie będę rozmawiał :) A to ze mi pm napisałeś żeby ci powiedzieć jak bić w ikarusie nawet bez seta z autokilem to mi sie wcale nie śniło. I było to chyba 2 dni po tym jak zbłaźniłeś sie na gmo co ci wytknąłem w poście tutaj. Może ci linka poszukać? Widać ze ty masz problemy egzystencjonalne.

Heh nie przejmuje się tym co piszesz bo widocznie jesteś upośledzony a takim dzieciom zdąża się napisać głupi komentarz który nic nie zmienia podziwiam twoich rodziców że z tobą wytrzymują .

P.S ja nieodczuwań tego iż się zbłaźniłem ponieważ trochę wyprzedam cię inteligencją GL ... (widać to po twoim piśmie w topikach popracuj trochę nad ortografią to ci sie lepiej przyda )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...