Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra nie jest spolszczona.

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wspólne konto z kolegą na steam'ie . I on kupił gra przez jakiś kod zainstalował i było wszystko ok ,ale kiedy ja pobrałem to później poprzez pobieranie z konta gra była po angielsku co utrudnia gra na multi.

Za pomoc like

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Biblioteka, zmiana języka na Polski, pobranie 4.75gb gratis, usunięcie katalogu english, powinno działać.

Sposób 2 - pendrive w łape, bieg do kolegi po folder MPCforum/polish i wrzucasz do siebie, zmieniasz znowu w bibliotece na polish i od razu masz :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Przy instalacji powinieneś mieć wybierz język a jak nie to spolszczenie. Długo nie pogracie może na tym koncie.

Wspólne dzielenie konta = Ban ^^

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

@up

Dobrze powiedziane, zapomniałem o tym napisać. Jeśli STEAM odnotuje że co chwilę się zmienia IP logowania, to dostaniecie bana, bo oni w tej chwili tracą na takim zagraniu ~120zł a dla nich to jest majątek (przy zarobieniu 2 miliardów w 6 tygodni co się dziwisz...)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Biblioteka, zmiana języka na Polski, pobranie 4.75gb gratis, usunięcie katalogu english, powinno działać.

Sposób 2 - pendrive w łape, bieg do kolegi po folder MPCforum/polish i wrzucasz do siebie, zmieniasz znowu w bibliotece na polish i od razu masz :)

Nie zgodze się z tobą kolego, ponieważ przy ręcznym kopiowaniu plików takie coś nie zadziała.

Musisz znaleźć localization.txt i tam bd english i na polish i powinno działać.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...