Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z PBDO-BOT

ingbank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jest to ogólny problem z wejściem na stronkę darkorbit-bot.com i botem czy tylko ja dostałem bana na IP ?

Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

Opublikowano

Strona nawet nie działa. Czy coś się stało...? :O

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Tak, mają problemy - wprowadzają system płatności itd. do PBDO i wtym czasie zmieniają stronkę. Muszą dodać kolejną pod stronę na zakup i jeszcze jakieś bajery :D

Opublikowano

dzieki niewiesz kiedy otworza stronke jakies info?

Tak, mają problemy - wprowadzają system płatności itd. do PBDO i wtym czasie zmieniają stronkę. Muszą dodać kolejną pod stronę na zakup i jeszcze jakieś bajery :D

Opublikowano

Ja nie wiem kiedy dokładnie otworzą, nie później niż 10 stycznia. Wtedy mają wprowadzić zakup bota, ale myślę że wcześniej włączą stronkę a bota raczej nie. (Chyba 10 stycznia, jak się pomyliłem to sorrki) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...