Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]NIE UŻYWAJCIE BLOKADY HS BY PADMAK

Lagster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie używajcie tego gówna, bo prędziej czy póżniej dostaniecie bany. Zablokowali mi konto, myślałem, że pewnie za fishbota, ale dopytałem się na panelu i jak się okazało:

Witaj xxx,

Otrzymałeś blokadę systemową za używanie niedozwolonego oprogramowania. Blokady te są nakładane na podstawie zapisów w HS co powoduje że są niepodważalne. Od blokad systemowych nie przysługuje żadne odwołanie czy też złagodzenie kary. Proszę zapoznać się z tematem: http://board.metin2....ia/#post6294999

Z poważaniem,

Diustil

Mistrz gry, serwer Twierdza

Opublikowano

Hm... według mnie coś źle zrobiłeś, bo ostatnio testowałem większość blokad HS i jakoś wszystkie mi ładnie chodziły - do dziś nie mam bana.

Na 100% musiałeś źle wgrać lub coś podobnego, a teraz robisz taki temat. To tylko gra, to tylko Twój błąd.

Opublikowano

Ni chuj myślisz że ludzie którzy pracują w teamie metin2.pl i system sprawdzania logów na globalach jest tak tępy że każdy impotentny debil go ominie? proste jaka kolwiek modyfikacja znaku niewłaściwy format tekstu zmiana sumy kontrolnej lub brak wysłanego loga w przypadku zmienienia atrybutwów plików na "Tylko do odczytu" =ban.Nie ma publicznie w 100% obejścia dla hackshielda sterownik tej boskiej aplikacji działa w trybie "Kernel mode" jest nie zależny od zmian użytkownika ("Usermode).Więc morał jest taki wy myślicie że hs jest zablokowany nic się nie dzieje wszystkie hacki działają A logi idą wszystko na krótką metę założę się że nikt z was jadąc na kamermodach multihackach botach nie nabił 70 lvl a co mówiąc o dobrym skilu.

PIS JOU

64562221938.png

Opublikowano

up: tez uzywalem od kad wyszla i dopiero teraz mam bana..

Wszystko sprawdzalem i mam wszystko tak jak powinno byc zablokowane, w czym niby moglem zrobic blad? W skopiowaniu pliku? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...