Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki serwerowe by Eskadra [1.0.0]

Czy zrobic pliki pod Survival ?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zrobic pliki serwerowe pod Survival?

2. 2. Czy podobaja ci sie moje pliki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o usuniecie , dodaje całkiem inna paczkę pluginow , poza tym w tej paczce była masa błędów !! :D przepraszam , pozdro!

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Połowa z tych pluginów jest nie potrzebna

MagicCarpet

AntyCreeper

SimpleCenzor

Reservations

IwarnYou

Te pluginy są nie potrzebne bo są niedopracowane i powodują lagi

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

Znalazł się znawca :) Dziwne ze ja lagow nie mam na moim serwerze :) Jakby powodowały lagi to nie udostępniałbym ich w paczce , ta cala paczka jest również na moim serwerze wiec nie robiłem tego tylko dla innych :)

@ps

dziękuje za przeniesienie , pomyliłem działy.

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

fajne ale (mechanizmy są do kitu) nie działa jak pisze [Gate] to pisze gate moved ale i tak nie działa ( pisze w drugiej linijce)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Dodaj skan bo ten nie działa 1h

www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3d2be0b4dfc6564b0d4143ef8118311a5a54f6f9e03c0a02e43468b23a7fe144-1325482671

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Piekne pliczki, rob na survival.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Ludzie, nie piszcie, że plugin do kitu i wam się nie przyda! Nie musieliście ich ściągać, więc nie narzekajcie!

Koleżanko, czy mógłbym używać kilka, skonfigurowanych przez ciebie pluginów na moim serwerze?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

@up jak chyba je udostępnił/a to chyba masz prawo je użyć tak ?

A jak dać range bo ja mam straszny problem wpisuje komendy i nic

Siemka , grasz w mc , szukasz klanu , pisz!!!

Opublikowano

Yyy... Serwer mi nie działa. Screen z konsoli:

Mam serwer z Mineshafterem.

Treść pliku Start.bat:

@echo off
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx1024M -jar Mineshafter-server.jar craftbukkit-1.0.1-R2.jar
pause

Konsola:

errorserwera.png

Opublikowano

@refresh

Zaktualizuje pliki najpóźniej jutro , naprawiłem parę błędów oraz poprawiłem/usunąłem/dodałem niektóre pluginy.

Co do pytania powyżej o plik run.bat - napisałem wyraźnie w poście ze moja paczka zwiera same pluginy oraz najnowszego bukkita!

Większość osób nie potrzebuje tego startera . Zamiast bawić się w startery itp koncentruje się na samych pluginach .

Pozdrawiam.

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Ok, dzięki! Jak będzie Refersz, to dodaj notkę w temacie. Przynajmniej będziemy wiedzieli, że jest aktualizacja.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Czemu gdy dodaje range komenda permissions nick w:world parents add (np admin)

To jest napisane ze ranga dodanaa ona i tak nie dziala ;/ Nic nie pojawia sie przy nicku ( np moderator)

Opublikowano

Przepraszam ze nie zaktualizowałem lecz miałem wielki problem z moim serwerem i nie miałem czasu dać refresha i wstawić nowe poprawione pliki , pliki będą jutro po południu.Tym razem na pewno :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Pliki są wręcz doskonałe. Większość pluginów jest naprawdę przydatna. Polecał bym jeszcze dodać plugin na więzienie, chyba "Jail"

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nie wiem co jest, ale po wrzuceniu na serwer tych plików przy odpaleniu jest takie coś :/

Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: craftbukkit-1/0/1-R2-SNAPSHOT/jar<br>Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: craftbukkit-1.0.1-R2-SNAPSHOT.jar<br>        at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)<br>        at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)<br>        at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)<br>        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)<br>        at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:276)<br>        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)<br>        at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:319)

Opublikowano

Kurde , naprawdę przepraszam za opóźnienia , mam 3 serwery i naprawdę mało czasu , lecz mogę powiedzieć ze paczkę v2 ukonczylem w 80% . Jeśli jutro będę miał wolna chwile zaktualizuje i dodam poprawione pliki . Mam również zamiar dodać plik uruchamiający Bukkita ponieważ wiele osób ma problem z uruchomieniem . Pozdrawiam.

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...