Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaka klasa postaci najlepsza

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Każda klasa jest dobra,każda ma MNIEJ WIĘCEJ wyrównane szanse.

Każda ma odpowiednie skile.

Ja bym radził ci soldier (to tylko moja decyzja).

Bądź komandosa.

Gunner też jest dobry ale to nie dla mnie nie lubie ciężkiej amunicji.

To jest porostu kwestia ''instynktu'', że tak powiem xD.

Wybierz to co uważasz za słuszne : )

2.Tak kody dr pepper są legalne.

EA będzie współpracowało z DR PEPPER jeszcze tylko do 31 stycznia więc śpiesz się z wpisywaniem kodów. (ale ubrania z kodów zostaną na twoim koncie na zawsze).

Gng8i.png
Opublikowano

Każda klasa ma swoje wady i zalety

Gunner idzie w środek walki i strzela ze swojej ciężkiej broni

Soldier jest po między Gunnerem a Commando

Commando jest tym który idzie za linie wroga po cichu

Kody dr pepper są legalne

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Jeżeli jesteś nowym graczem, zapewne soldier będzie dla Cb najłatwiejszą klasą. Jest to wsparcie dla pozostałych klas gdyż potrafi on się leczyć. Gunner jest to postać, która pełni funkcję przebijania się do przodu, jako jedyna posiada bazookę, która sprawdza się bardzo dobrze zarówno na pojazdy jak i na piechotę.

Mando to klasa chyba najbogatsza, można nim grać przeróżnymi stylami, lecz żeby ją opanować należy już mieć troszkę doświadczenia innymi klasami.

Wszystko zależy od Cb, nie ma w tej grze klasy najlepszej, choć soldier się taką wydaję. Jeżeli lubisz grać zespołowo bierz soldiera, jeżeli wchodzić w grupkę i ładować do wszystkim to gunner. Skryte akcję, to mando.

Opublikowano

Dodam coś od siebie.

Soldier to postać uniwersalna, gunner, jak powiedział Googlus, natomiast Mando to to, co napisał Googlus + moje. Dodam, że umiejętność snajpingu z innych gier się bardzo przydaje. Jeśli zależy Ci na dobrym KD i mocy, a zagrasz Komandosem, graj ze snajperką, ładuj z dalekiej odległości. Łatwy sposób na DMG i dobre K/D.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Dodam coś od siebie.

Soldier to postać uniwersalna, gunner, jak powiedział Googlus, natomiast Mando to to, co napisał Googlus + moje. Dodam, że umiejętność snajpingu z innych gier się bardzo przydaje. Jeśli zależy Ci na dobrym KD i mocy, a zagrasz Komandosem, graj ze snajperką, ładuj z dalekiej odległości. Łatwy sposób na DMG i dobre K/D.

Duży dmg, jak i k/d można uzyskać poprzez grę Pirate pistol(Cloudmaker) + LR Pistol.

Jest to jednak broń jednej szansy. Gdy w pojedynku 1vs1 nie trafisz, to bez elixiru jesteś martwy.

To o czym piszesz, to nic innego jak campienie. Nudne i nie przynoszące żadnych emocji.

Opublikowano

Strzelec ma najlepszą broń i ma najwięcej życia.

Żąnierz ma darmową apteczkę i ma bardzo przydatne umiejętności takie jak ''miażdżące udeżenie'' czy może ''podpalające pociski''.

Komandos ma najmniej życia lecz może być niewidzialny i ma całkiem dobrą snajperke.

Ja niewiem która z tych postaci najlepsza i gram wszystkimi tyle samo czasu, lecz u mnie najbardziej sprawdza się strzelec, tymbardziej jak szarżuje z tarczą. :)

Opublikowano

Strzelec ma najlepszą broń i ma najwięcej życia.

Żąnierz ma darmową apteczkę i ma bardzo przydatne umiejętności takie jak ''miażdżące udeżenie'' czy może ''podpalające pociski''.

Komandos ma najmniej życia lecz może być niewidzialny i ma całkiem dobrą snajperke.

Ja niewiem która z tych postaci najlepsza i gram wszystkimi tyle samo czasu, lecz u mnie najbardziej sprawdza się strzelec, tymbardziej jak szarżuje z tarczą. :)

1. Gunner wcale nie ma najlepszej broni. Fakt, iż ma ponad 100 pocisków nie czyni jej najlepszą. Jeżeli by tak było, to na długi dystans nie padałby co chwilę.

2.Żołnierz...BS jest przydatny to prawda, lecz co do BB to się nie zgodzę. BB na wyższych lvl, czy też podczas clan warów jest stosowane na 1-3 poziomie.

3.Mandosami nie gra się tylko i wyłącznie snajperkami. Równie dobrze można dual pistol, czy knife i pistol.

Opublikowano

Powiem Ci tak , każda profesja Ci się znudzi prędzej czy póżniej dlatego polecam mieć wszystkie postacie , tak jak ja i moi koledzy lv nie mam duże (18.18.14)ale często zmienia mi sie ochota pogrania inna klasą . Oczywiście mam full bronie itp na każdej więc nigdy sie nie nudzę ;) Lecz ostatnio długo nie grałem , dużo gram w minecraft ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Odp.1

Obydwie te klasy są dobre ponieważ

Soldier:

- Uleczanie

- Możliwość zabicia z umiejętności "Burning Bullets" po twojej śmierci.

- Widoczność przez ściany za pomocą umiejętności "6th sense" <-- nie mam pewności że się tak nazywa ta umiejętność.

- Oraz odpychanie Commando za pomocą umiejętności "Blasting Strike"

Gunner:

-Tarcza obronna.

-Dużo punktów zdrowia.

- Możliwość zasysania granatów soldier'a oraz (nie wiem czy to działa ale tak sądzę) czołgów.

- Gunner również ma umiejętność uleczania, ale to za pomocą zadawania obrażeń wrogom.

- Umiejętność wyrzucania "beczki" która zadaje bardzo duże obrażenia.

- Bohater ten posiada umiejętność szybszego poruszania się przez pare sekund.

Odp.2

Dr.Pepper był legalny do czasu 31 grudnia 2011 r.

arshawin.png

Sygnatura wykonana przez

The Anonymous

Opublikowano

Odp.1

Obydwie te klasy są dobre ponieważ

Soldier:

- Uleczanie

- Możliwość zabicia z umiejętności "Burning Bullets" po twojej śmierci.

- Widoczność przez ściany za pomocą umiejętności "6th sense" <-- nie mam pewności że się tak nazywa ta umiejętność.

- Oraz odpychanie Commando za pomocą umiejętności "Blasting Strike"

Gunner:

-Tarcza obronna.

-Dużo punktów zdrowia.

- Możliwość zasysania granatów soldier'a oraz (nie wiem czy to działa ale tak sądzę) czołgów.

- Gunner również ma umiejętność uleczania, ale to za pomocą zadawania obrażeń wrogom.

- Umiejętność wyrzucania "beczki" która zadaje bardzo duże obrażenia.

- Bohater ten posiada umiejętność szybszego poruszania się przez pare sekund.

Odp.2

Dr.Pepper był legalny do czasu 31 grudnia 2011 r.

Dr. Pepper nadal jest legalny !

Wypisałeś po prostu umiejętności obu klas, i tak:

BB nie jest dobrą umiejętnością z powodu możliwości zabicia po śmierci. Główną zaletą tego skilla jest podpalenie mandosów.

Z 6 zmysłem należy pamiętać, iż na grafice low/vlow nie widać przez kamienie/góry.

Główną zaletą BS nie jest odpychanie mando.

IEG wciąga materiały wybuchowe oraz pociski czołgów.

Keg zadaje duże obrażenia, jednak warto dodać, iż spowalnia przeciwników, oraz oznacza ich różową obwódką.

Opublikowano

Ehh, co wy tu piszecie... gdzie.. gunnerem.. na srodek walki?! ocipieliscie?.. we wszystkie gry FPP nawala sie gosci z ukrycia, a nie, wyskakuje na srodek trzy osobowej grupki przeciwnikow i nawalam kazdego z nich po kolei, myslac, ze wszystkim dam rade. Fakt, ja moze i potrafilbym rozwalic kilku gosci naraz ale gdybym mial 17 lvl, tarcza 5/5, heal 5/5, umiejetnosc w grze i jazda, ale niestety inne klasy tez maja niezbedne skille do takich akcji

Opublikowano

Ehh, co wy tu piszecie... gdzie.. gunnerem.. na srodek walki?! ocipieliscie?.. we wszystkie gry FPP nawala sie gosci z ukrycia, a nie, wyskakuje na srodek trzy osobowej grupki przeciwnikow i nawalam kazdego z nich po kolei, myslac, ze wszystkim dam rade. Fakt, ja moze i potrafilbym rozwalic kilku gosci naraz ale gdybym mial 17 lvl, tarcza 5/5, heal 5/5, umiejetnosc w grze i jazda, ale niestety inne klasy tez maja niezbedne skille do takich akcji

Sugerujesz, iż gunnerem powinno się campić ? Bez sensu, oczywiście, że samemu nikt nie będzie wbiegał (aczkolwiek to low lvl i można sobie pozwolić) w grupę ogarniętych graczy, jednak wystarczy jeden sold przy boku i już można śmiało iść.

Brawo, na 17lvl możesz kilku zabić a na low lvl nie ? Dziwne.

Tarcza rozumiem, ale heal na gunnerze ?

Opublikowano

Sugerujesz, iż gunnerem powinno się campić ? Bez sensu, oczywiście, że samemu nikt nie będzie wbiegał (aczkolwiek to low lvl i można sobie pozwolić) w grupę ogarniętych graczy, jednak wystarczy jeden sold przy boku i już można śmiało iść.

Brawo, na 17lvl możesz kilku zabić a na low lvl nie ? Dziwne.

Tarcza rozumiem, ale heal na gunnerze ?

Zebys sie nie zdziwil, na 17 lvlu wszystko jest mozliwe =)

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

• 1 rok później...
Opublikowano

Commando ssie pałkę, więc nie bierz na 100 %. Ja bym tam wziął Gunnera ( sam gram nim i jest spoko ).

Nie odkopuj starych tematów.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...