Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Wymagania na perki pro

Ridez123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odrazu mówie że jeżeli masz napisać google nie boli to wyjdz (szukałem ale nie znalazłem). Tak więc proszę was oto żebyscie mi znalezli jakis spis wymagan na perki pro i podali mi go tutaj na pw czy gdzie tam chcecie . Bylbym bardzo wdzieczny ponieważ szukam to już z 5 dni jak nie więcej z gory dzieki za pomoc :)

Opublikowano

W koszarach jest tak jak up.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

W koszarach w wyzwaniach musisz mieć wyzwanie danego atutu ukończone na poziomie IV.

Przykład: Wyzwanie Padlinożerca IV - zbierz 100 paczek z amunicją. - I za to dostajesz PRO.

Mogę Ci powiedzieć w sumie, że nie jest ciężko. Jak to MNIEJ WIĘCEJ wygląda:

Zwiad: Wskaż 300 wrogów używając zwiadu,

Zwinne Ręce: Zabij 300 wrogów używając Zwinnych Rąk.

Niewidoczny: Zniszcz 100-150 (nie pamiętam) nagród za serię ofiar używając Niewidocznego

Ekstremalna kondycja: Przebiegnij 40-50 mil używając eks. kondycji.

Padlinożerca: Uzupełnij zapasy amunicji 200-250 razy używając padlinożercy.

Szybkie wyciąganie: Zabij 300 celując przez przyrządy używając szybkiego wyciągania. (wystarczy zwykły celownik, nie musisz mieć specjalnych ale PPM obowiązkowo)

Tarcza: Przetrwaj 50 wybuchów używając tarczy. (chodzi o atut nie o Riot Shielda czyli tą dużą tarczę)

Bezkompromisowy: Zabij 200-250 wrogów używając bezkompromisowego.

Assassyn: Zabij 50 wrogów podczas działania UAV używając asasyna.

Przesada: Zabij 300 wrogów drugą bronią główną korzystając z przesady.

Strzelec: Zabij 100 wrogów wstrzymując oddech używając strzelca.

Stalker: Zabij 300 wrogów celując przez przyrządy używając stalkera (bosko się robi razem z szybkim wyciąganiem bo o to samo chodzi.)

Raport syt: Zniszcz 100 urządzeń wroga (c4, claymory, itp) używając Raporty sytuacyjnego.

Pewna Ręka: Zabij 300 wrogów celując z biodra (czyli bez celownika PPM) korzystając z pewnej ręki.

Martwa Cisza: Zabij 100-150 graczy z bliska używając martwe ciszy. (zasięg tak z 5m)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...