Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gierki

Sav

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Panowie po ratujcie ... Szukam jakiejś gry z fajną fabułą RPG ewentualnie dobre mmorpg :)

Grałem w :

Risen

Gothic cała seria

Mass effect

The elder scrollsy :)

Diablo II

World of warcraft

metin 2 (Od tego to mi się rzygać powoli chce ..)

League of legends

Fable (II i III)

Dragon Age

Divine Divinty (oby dwie części :) )

Rift

Lineage II

Mogłem coś pominąć, oczywiście polecam większość tych gier ale wracając do tematu CZY MOŻECIE JAKIMŚ TYTUŁEM PORATOWAĆ?

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Cóż połowa tylko przeczytała tytuł tematu a zawartości już nie ... Co do @up to w tibię grałem ale na przerobionym silniku dragon ball . Heroes nadal gram :> Ale tylko z kumplami . I żadnych minecraft i strzelanek bo mam czegoś takiego dość :> @xsouler grałem we wszystko co wymieniłeś . @Kammic mówię, że cała seria the elder scrolls .

giphy.gif

Opublikowano

Widzę że tego tytułu nie było więc poleca ALL POINTS BULLETIN (APB) gra moim zdaniem wymiata.Dlaczego?Masz do wyboru 2 frakcje Crims (gangsterzy/źli) oraz Enforcer (Policja/dobrzy).Wybierasz taką frakcję robisz własną postać stylizujesz ją (wybór jest w połowie tak świetny jak w Saint's Row THE THIRD.No i co?Zaczynasz grę losowo dołącza cię do pierwszej lepszej drużyny.Robisz misję, kupujesz auta, kupujesz ubrania, staczasz bitwę pomiędzy tymi 2 frakcjami.Naprawdę polecam ci tą grę, jeśli jednak w nią zagrasz to w razie czego gram na Obeya pod nickiem claurS mogę ci wtedy wszystko wytłumaczyć.(JEŚLI BĘDZIESZ PODCZAS WYBIERANIA LOKACJI WYBIERZ FINANCIAL TO LOKACJA DLA POCZĄTKUJĄCYCH POLECAM CI JĄ.)

//EEEEDIT!

zapomniał bym, zapraszam każdego oraz gra jest w 100% darmowa.Można ją ściągnąć na steam w zakładce Free To Play lub na stronie gamerfirst.com

Opublikowano

Metin2 for ever! (próbuj na prywatnych serwerach, a zobaczysz co to zabawa)

Skyrim... dobra gierka.

Wiedźmin 2... fajnie i przyjemnie się gra. Mogę Ci sprzedać CD - Key, ale to pisz na PW. (to nie jest żaden handel, xD)

Opublikowano

Wiedźmin 1-2, Dragon Age, Fable, Icewind Dale, Baldur's Gate, Two World. Poza tym widzę, że wymieniłeś WoW'a, ale nie Warcrafta III (Reign of Chaos + The Frozen Throne). Jeśli nie grałeś, to naprawdę polecam.

Specjalista
Opublikowano

W wiedzminie pierwszym podobno nie da się wrócić do wcześniejszych lokacji czy to prawda ? Runes of magic mi jakoś nie pasuje dziwne to coś .. A lineage mi któraś osoba już poleca :) A jeżeli o baldursy neverwinter nights icewind dale'sy TO MAM JE WSZYSTKIE :) Czekam dalej na jakiś ciekawy tytuł.

@ O zapomniałbym ... Fallout kusi mnie ale jakoś nie moge przeboleć czasu tej gry..

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...