Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gdy chcę wejść na serwer to piszę mi: "serwer gry call of duty modern warfare 3 jest obecnie niedostępny..."

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z multi gdyż gdy chcę wejść na serwer to piszę mi: "serwer gry call of duty modern warfare 3 jest obecnie niedostępny..." z góry mówie gdy wpisuję adres ip routera to mi piszę że serwer jest nie dostępny :/. Pomóżcie mi :P. (każdy musi potrololować ale ja mam problem)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Na co mam czekać jak mi to zawsze wywala?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

To wina servera pewnie.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

@up

Rozjebałeś system -.- ... CoD chyba nie ma jednego serwera :D

@Faze_AdrianO

Właśnie myślałem może o trybie zgodności odpalę i zobaczę co z tego jest :D.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Zaraz zobacz co z tego będzie ;). Czekam jak na razie. Hmm nie ogarniam za bardzo steam gdyż za dużo nie miałem wspólnego z tą platformą ;). Lecz gdy kumpel grał to nie miałem dołącz do gry

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Miałem tak po zainstalowaniu multi . U mnie np. po pograniu kampani multi nie zagrasz . Zawsze przed grą muszę przeładować komputer , bo inaczej nie połączy mnie z serwerem .

Ps. Mój topic :

http://www.mpcforum.pl/topic/516490-problem-laczenie-z-uslugami-online-a-po-2-minutach-ze-serwery-mw3-sa-w-tej-chwili-niedostepne/page__p__3672926#entry3672926

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pisał nie może na router wejść :) też tak mam ... masz zablokowany rounter/modem w moim przypadku modem :)

Reinstall powinien pomóc . Mojej osobie pomógł :P Pozdrawiam

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Kurwa. Reinstall to są u mnie 4h patchy ;/. Jak będzie trzeba to już je zrobie ;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Reinstall nie pomógł

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Umiesz czytać? Nie mam dostępu do routera! Router jest na 15metrowy maszcie na dachu zaraz przy antenie radiowej, a dostęp do routera mam zablokowany i gówno mogę poradzić :/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Wiesz co ty piszesz i czym jest router ? Dostęp do routera zablokowany czyli masz neta podłączonego bezpośrednio do kompa ? Jeśli tak to również odblokuj porty , jak nie potrafisz to zadzwoń do operatora i podaj im porty do coda , oni Ci to zrobią . A te porty znajdziesz w google :)

edit:

mam te porty łap :

3074 TCP

3074 UDP

27000-27050 TCP

27000-27050 UDP

Opublikowano

Tak mam router w skrzynce na dachu, router jest podłączony do modemu, ogółem IP bramy domyślnej jest zupełnie inne niż powinno być. Ogółem wcześniej nie miałem problemu z portami. Router jest na dachu przy antenie i wynika to z tego gdyż jak kabel od anteny do routera jest coraz dłuższy to prędkość spada internetu ( wiem co mówie, gdy router był przy kompie net był wolniejszy o połowę )

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja też mam ten problem. Tzn. odpalam sobie normalnie mw3 multi, klikam graj i po 2 minutach mi ten sam błąd wyskakuje, potem znowu klikam graj i już działa, ale troche dlugo łączy.

Ten problem zaczął się wtedy, kiedy pierwszy raz użyłem Wonder Hacka. ;p

Opublikowano

Ale mi wcale nie działa ;/. I nie działało, nie używałem hacków nigdy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref!!!

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...