Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][PREMIUM][NO-PREMIUM]CBMinecraft[WL][Survival]

dawjd1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beznazwy1kopiabo.png

Typ: Survival

Adres IP: 89.231.6.21:25580

Status: status.png?ip=89.231.6.21&port=25580

Sloty: 12

Whitelista: ok.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

Zapraszam na serwer sieci CBMinecraft. Serwer powstawał z myślą że będzie służył małej ogarniętej grupie ludzi. Po rozmowie postanowiliśmy udostępnić go szerszemu gronu. Na serwerze obowiązuję whitelista i nie każdy zostaje do niej przyjęty! Zależy nam na zwerbowaniu ogarniętej ekipy z którą można się pośmiać i fajnie pobawić poprzez wspólną grę. Cenimy sobie kreatywność graczy jak i uczciwą grę. Planujemy powiększyć działalność i w przyszłości zwiększyć ilość slotów. Na serwerze są zainstalowane tylko najpotrzebniejsze pluginy. Masz poczucie humoru? Szukasz serwera aby normalnie w spokoju sobie pograć a czasami pobawić się z fajnymi ludźmi? Jeśli tak ten serwer jest właśnie dla ciebie.

Jak wcześniej pisałem na serwerze obowiązuje WhiteLista. Niestety nie mogę podać linka do rekrutacji na moim forum, wiec przeprowadzę ja tez tu.

Wzór:

[b]Nick w Grze:[/b]
[b]Imię:[/b]
[b]Wiek:(minimum 14lat)[/b]
[b]Jak długo grasz w Minecrafta?(minimum 4 miesiące):[/b]
[b]Ile czasu dziennie poświęcasz na grę w Miencrafta?:[/b]
[b]Możliwość komunikacji na TS3:[/b]
[b]Czemu ty?(Napisz przynajmniej 2 zdania z poprawna składnią):[/b]

Uprzedzam podania zawierające takie odpowiedzi: "Bo ogarniam" "dużo""Bo lubię minecrafta" itp. będą z marszu odrzucane. Nie tolerujemy tez licznych błędów ortograficznych (nikt nie jest nieomylny wiec jeden malutki może się zdarzyć :]) Pokaż ze naprawdę jesteś spoksio ! :D.

Opublikowano

@Edit

Pierwszy!

Nick w Grze: PloTeczek2

Imię: Maciek (Możesz mówić maciuś)

Jak długo grasz w Minecrafta?(minimum 4 miesiące): 6Miesięcy

Ile czasu dziennie poświęcasz na grę w Miencrafta?:5h

Możliwość komunikacji na TS3:Nieestety NIE

Czemu ty?(Napisz przynajmniej 2 zdania z poprawna składnią): Szukam serwera na którym pogram dłużej niż 1miesiąc a ten wydaje się spełniający takie wymagania! Bardzo lubię serwery tego typu gdyż nie będzie tam osób piszących "tesz" i "muj" z powodu WH i tego właśnie podania.... Jeżeli potrzebujesz więcej napisz!

Pozdro DiamentowyCleaper

Opublikowano

Nick w Grze: Kilnor

Imię: Alan

Jak długo grasz w Minecrafta?(półtorej roku):

Ile czasu dziennie poświęcasz na grę w Miencrafta?:3 do 4 godzin

Możliwość komunikacji na TS3:uszkodzony mikrofon

Czemu ty?(

Ponieważ nie jestem noobem,lubię pomagać i nie jestem nachalny jak nie którzy gracze.

Szukam setvera na którym mogę się zakorzenić. ):

Opublikowano

Droogi dawjd1!

Niemogę zalogować się na serwer gdyż gdy wchodzę na niego (spadam w dół) i pojawia się komunikat You Hacking ;(

Przykro mi!

@edit

UDALO MI SIĘ WEJŚĆ

Opublikowano

Nick w Grze: FlixPL[/b]

[b]Imię:Damian[/b]

[b]Wiek :(minimum 14lat)Rocznikowo 14:P[/b]

[b]Jak długo grasz w Minecrafta?(minimum 4 miesiące): Od Bety 1.2[/b]

[b]Ile czasu dziennie poświęcasz na grę w Miencrafta?:Zalezy , 2-4h[/b]

[b]Możliwość komunikacji na TS3:Może w przyszłości .[/b]

[b]Czemu ty?(Napisz przynajmniej 2 zdania z poprawna składnią):Dlaczego Ja? To prosze , jestem osobą kulturalna ,miłą , prawie wcale nie przeklinam. Lubie Bardzo serwery survival , bo idzie sie coś pomęczyć a nie tak jak RPG , FB

Coś sie zjebało xD

d3002d7a.png

Opublikowano

FlixPL - dodany. Baw się dobrze. Zasady znajdziesz na spawnie. Pozdrawiam.

PS. Przypominam o kulturalnym zachowaniu :].

Opublikowano

Nick w Grze: RainbowDirt

Imię:Katarzyna

Jak długo grasz w Minecrafta?(minimum 4 miesiące): Oj już z rok gram na singlu, a od 4 miesięcy pojawiam się na serwerach.

Ile czasu dziennie poświęcasz na grę w Miencrafta?:Od 1 godziny do nawet 4,5.

Możliwość komunikacji na TS3: Tak, jak najbardziej. Choć preferuję inne komunikatory.

Czemu ty?(Napisz przynajmniej 2 zdania z poprawna składnią): Chcę wreszcie znaleźć serwer, gdzie nie będzie dzieci w wieku 9 lat, które piszą popełniając wiele błędów ort. Cechuje mnie ogromne poczucie humoru,więc to jest moja wielka zaleta. Jako humanistka z zamiłowania nie popełniam tkz. byków. Kiedy ktoś będzie potrzebował pomocy, postaram się mu podać pomocną dłoń.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...