Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z użytkownikiem allegro?

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dwa tygodnie temu kupiłem na allegro używaną, niby sprawną, kartę graficzną. Pieniądze przesłałem na konto, a paczkę dostałem po 2 dniach. Dla upewnienia się, kartę sprawdzałem na dwóch komputerach. Okazało się, że była popsuta. Drogą e-mailową dogadałem się z gościem, że paczkę odeślę, a on odda mi pieniądze. Paczkę wysłałem priorytetem 27 grudnia (wtorek). Od tej pory nie ma, ani odpowiedzi na maila czy karta doszła, ani też pieniędzy na koncie. Gdy dzwonię na podany numer, włącza się poczta głosowa.

Co w takiej sytuacji mogę zrobić? Może mieliście podobne "przygody"?

---------

Sprawa wyjaśniona :)

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano
Zadzwoń z innego nr i zrób mu suprajsa

Nawet nie ma sygnału, od razu poczta.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Jest dwa tygodnie czasu na dostanie odpowiedzi czy jakąkolwiek informacje do tego czasu możesz sobie nagwizdać i zgłaszać, i tak nic nie załatwisz.

Problemu więc nie ma jak widać ŻADNEGO.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kiedyś kuzyn miał podobną 'przygodę' z telefonem. Zgłosił na policje ale oni nic z tym nie zrobili bo powiedzieli ' to jest tak tzw. Mała szkodliwość.'

ravensygna.png
Opublikowano

Jeśli bardzo Cię to męczy, a on nie mieszka za daleko, możesz na upartego do niego pojechać. Adres masz, bo kartę wysyłałeś.

Ja kiedyś tak właśnie zrobiłem gdy nie przyszedł mi reflektor do motoru, a kase przelałem, no ale to była odległość 100km.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...