Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]mh By sLAIT 1.8.4

ShockSal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sIEMA. mAM TAKI PROBLEM, MAM NAJNOWSZĄ CZĘŚĆ MH BY SLAIT 1,8,4 I JAK CHCE GO ODPALIC COS JEST NOT VERSION CZYLI ZE ZLA WERSJA. jEST JAKAS NOWSZA CZY CO ?

EDIT: Ściągnąłem 1.8.5 i nadal to samo ? CO jest >?

EDIT: Moze wiecie, jak zrobić aby postać sama włączała silne, bo tam są skile tylko dal bodego, prosze o pomoc.

Opublikowano

Nie , wersja 1.8.4 jest najnowsza

EDIT : Najprawdopodobniej Slait zrobi update bota . Musimy tylko trochę poczekać zanim ją opublikuje

Opublikowano

Anscheinend is das FTP-Konto mal wieder gesperrt...

Echt stressig sowas, ich werd bald(heute) wieder ne Version releasen xD

Nie zapowiada sie dobrze ;/

a tak pozatym ShockSal jaki masz lev i gdzie najczesciej stawiasz na nocke tak z ciekawosci ?

a jednak

Metin2 Multibot 1.8.5 by Slait

http://www.filesonic.pl/file/T7Wkn82/Metin2_Multibot_1.8.5_by_Slait.zip

Opublikowano

Ej dużo przez noc wchodzi ? i czy warto bez bana się obejdzie ?

Ale tak bez lipy na pelerynkach dajesz czy tylko po jedej grupie zbiera ?

Opublikowano

Zablokowałem HS, szczerze mówiąc byłaby to moja pierwsza nocka. Ale z tego co widzę, tak na 26-27lvlu w ciągu 3h wbija LvL noto myślę że np od tej 21 do 7 rano 34 by wbił, tymbardziej że nie ma nobów tak dużo jak to bywa w dzień. A tak eq nie mam dobrego, że spota ogarnie, po 1 grupce.

EDIT. gdzie jest ten temat z tym MH 1.8.5 ?

Opublikowano

ja to daje na waithacku i na pelerynakch jak w dzien sam gram i lvl w pół godz nawet wchodzi ale takie przyzwoite eq.

a i jescze jedno jak blokowałes hs ? baypasem czy inaczej ?

Opublikowano

ja stawiam w dzien ale zazwyczaj siedze przy nim i patrze czy ktos nie idzie mam 61 lev. ale na nocke nie polecam bo zawsze sie znajdzie ktos uczciwy i filmik piekny moze nagrac :Posobiscie nie obchodzilem jakos specjalnie hackshielda tylko kamer mod i ten bocik do lurowania

Opublikowano

ja stawiam w dzien ale zazwyczaj siedze przy nim i patrze czy ktos nie idzie mam 61 lev. ale na nocke nie polecam bo zawsze sie znajdzie ktos uczciwy i filmik piekny moze nagrac :Posobiscie nie obchodzilem jakos specjalnie hackshielda tylko kamer mod i ten bocik do lurowania

Właśnie, może się znaleźć, dlatego ja nie włączam pele, tylko AtackMob, i blokade HackShielda koniecznie.

Miałem przypadek całkiem nie dawno, wrzuciłem do folderu z metinem EasyMetin2, nawet go nie odpałałem, postać nie expiła rano wbijam i ban na stałe, a miałem 45 skile G1,

Dlatego blokada HS konieczna ^^

Opublikowano

blackys955, nie rozumiesz, że do każdego pliku trzeba dodać skan?!

1.8.4 nie jest najnowszą wersją. Najnowsza wersja to 1.8.6 - link do oryginalnego tematu:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/1477234-release-metin2-multibot-slait.html

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Te wersje co chwile się zmieniają i wszystkie update zamieszczane są w temacie który podał daronian.

Jak będzie wyskakiwała informacja o nowej wersji to zaglądajcie do tamtego tematu :)

@Down

Ewentualnie do tego, ale slait szybciej aktualizuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...