Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki to tryb

Wilkinson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce się dowiedzieć jaki to tryb na którym jest FriendlyFire włączone :D

Chce sobie potrollować z C4 i td ;) i czy jest on na PS3 bo bf3 mam tylko na PS3

Opublikowano

Włącz tryb hardcore to będziesz mógł w swoich strzelać ( ale mogą kicknąć z serwa ) .

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Siema chce się dowiedzieć jaki to tryb na którym jest FriendlyFire włączone :D

Chce sobie potrollować z C4 i td ;) i czy jest on na PS3 bo bf3 mam tylko na PS3

No i co CI to da?. Psujesz tylko zabawę. Nie raz spotkałem takiego ćwoka. Wracam zmęczony po zajęciach, chcę sobie spokojnie pograć a tu jakiś zjeb podkłada C4 jak startuję. Jebnij się w czółko.

@Na szczęście na PS3 nie ma możliwości ustawienia w wyszukiwarce trybu "hardcore" ale nie jestem pewny.

@Edit 2. Owszem mogę, ale nie muszę w przeciwieństwie do Ciebie.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Z tego co czytałem to wersja na PS3 a PC różni się bardzo. Inni nawet stwierdzili , że wersja PS3 = DEMO a wersja PC = PEŁNA WERSJA .

Poza tym Wasyl ma racje jest to wkurzające i takich idiotów z RPG rozwalam albo wale heady w te puste łby. Załóż sobie c4 na swoim łbie i wysadź się to może będzie beka z takiego niepełnosprytnego typa.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...