Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Drophack

damianeiro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytań w sprawie drophacka. Widziałem czasami, że drophack kradnie drop leżąc pod metkiem, obok metka martwym. Miałem też przypadek, że drop hacka nie było widać na mapie, a gdy zabiłem wodza nagle drop zniknął, i pojawiła się osoba z 1 lvl (tak jakby się w logowała do gry). Słyszałem, że na tym drop hacku nie da się zabierać całego dropu tylko trzeba najeżdżać myszką osobno i nie da się kraść leżąc martwym.

Czy zapoda mi ktoś drophacka, który spełniał by wyżej wymienione funkcje? By podnosił od razu wszystko? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

Opublikowano

metin2mod.tk

i tyle.. lezysz gdzies daleko wstajesz na ghoscie i tyle klikasz na drop i jest twoj :D

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

robisz tak oddalasz sie maxymalnie poza minimape metka ( tak że bijący nie widzi zółtego kwadraciku na minimapie) i nastpęnie bijesz jakies moby oni cie dedaja klikasz ghost mode (poniżej rozpocznij w mieście) i na teleport mod lub piesz podchodzisz pod końcówkę metina i stoisz tam ;]

If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Opublikowano

@up po co rozpocznij w mieście? >.<

2x@ up Ghost umożliwia chodzenie po mapie gdy dedniesz ( ghost = duch stąd nazwa ) Jest to dość przydatna funkcja gdyż inni gracze widzą cie lezącego na ziemi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...