Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC DLA WSZYSTKICH] Co robić, co mi grozi?

Sdam_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapewne takich tematów było już sporo ale postanowiłem założyć 1 porządny temat (dla wszystkich nowych graczy/użytkowników), w którym mam nadzieję znajdą się rozsądne odpowiedzi na poniższe pytania.

1> Czy jeśli skorzystam z Dedykowanych Serwerów, na których można sobie wbić szybciej lvl to grozi mi bardziej BAN czy RESET STATYSTYK?

2> Jak najlepiej uchronić się/zabezpieczyć przed dostaniem BANA czy też przed RESETEM STATYSTYK?

3> Co interesuje najbardziej ludzi, którzy sprawdzają nasze statystyki i co zrobić, żeby wyglądało to realnie co do godzin spędzonych w grze oraz statystyk.

4> Czy lepiej byłoby użyć HACKA, dzięki któremu zmienimy sobie nasz lvl, prestiż, godziny spędzone w grze, ekwipunek?

5> Jaki HACK jest najlepszy do zmiany statystyk wymienionych w pkt. 4? (proszę o podanie linku do niego)

6> Czy za takiego HACKA, którym zmienię sobie statystyki także grozi mi bardziej BAN czy RESET STATYSTYK?

7> Jeśli już dostałbym BANA to na ile godzin/dni/miesięcy/lat i czy jest możliwość jego odwołania oraz jakimi sposobami?

Wszystkim, którzy odpowiedzą rozsądnie oraz prawdziwie na powyższe pytania osobiście dam + lub - zależy kto co zbiera. Już teraz wszystkim dziękuję za odpowiedzi oraz pomoc innym nowym użytkownikom/graczom.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

1> Czy jeśli skorzystam z Dedykowanych Serwerów, na których można sobie wbić szybciej lvl to grozi mi bardziej BAN czy RESET STATYSTYK?

2> Jak najlepiej uchronić się/zabezpieczyć przed dostaniem BANA czy też przed RESETEM STATYSTYK?

3> Co interesuje najbardziej ludzi, którzy sprawdzają nasze statystyki i co zrobić, żeby wyglądało to realnie co do godzin spędzonych w grze oraz statystyk.

4> Czy lepiej byłoby użyć HACKA, dzięki któremu zmienimy sobie nasz lvl, prestiż, godziny spędzone w grze, ekwipunek?

5> Jaki HACK jest najlepszy do zmiany statystyk wymienionych w pkt. 4? (proszę o podanie linku do niego)

6> Czy za takiego HACKA, którym zmienię sobie statystyki także grozi mi bardziej BAN czy RESET STATYSTYK?

7> Jeśli już

dostałbym BANA to na ile godzin/dni/miesięcy/lat i czy jest możliwość jego odwołania

oraz jakimi sposobami?

1. Tylko reset statystyk ban raczej nie

2. Nie pobierać żadnych hacków i na nich nie grać.

3. Stosunek godzin do lvl. Np jeżeli będziesz miał 5 godzin przegranych w grze i 10 prestige i 80 lvl to ban murowany.

4. Nie ponieważ możesz użyć bana.

5. Nie wiem

6. Tylko ban

7. Ban jest na zawsze i nawet jak się odwołasz od niego to i tak nic nie zmieni bo ludzie z Activision to chamskie świnie :)

Opublikowano

1.Reset za ciagle uzywanie ban

2.Dac profil steam na prywatny

3.Ilosc zabic\ czas gry

4.Tak

5.Wonder hack linku nie daje jest nizej

6.Nie

7.Piszesz do suportu steam o odbanowanie

­

Opublikowano

1. Wostatecznościreset , bana w takiej sytuacji nie dostaniesz na 100 % . Sam valve na stronie napisał że gracze grający na modowanych serwach nie ponoszą za to odpowiedzialności , lecz hosty.

2. Profil = private

3. Godziny / LVL / Zabicia

4. Możesz bana załapać.

5. Wonder Hack , jest na mpc.

6. BAN

7. Support steam Cię nie odbanuje . Każdy ban jest permamentny

Opublikowano

Witam. Zapewne takich tematów było już sporo ale postanowiłem założyć 1 porządny temat (dla wszystkich nowych graczy/użytkowników), w którym mam nadzieję znajdą się rozsądne odpowiedzi na poniższe pytania.

7> Jeśli już dostałbym BANA to na ile godzin/dni/miesięcy/lat i czy jest możliwość jego odwołania oraz jakimi sposobami?

Wszystkim, którzy odpowiedzą rozsądnie oraz prawdziwie na powyższe pytania osobiście dam + lub - zależy kto co zbiera. Już teraz wszystkim dziękuję za odpowiedzi oraz pomoc innym nowym użytkownikom/graczom.

1. Reset stat - 15% (jeśli ukryjesz profil nie będzie miał kto i jak Cię zreportować, więc wtedy 1%) Ban - 1%.

2. Zablokować profil steam jako prywatny.

3. Uhm, sprawdzają wynik, kille asysty zgony headshooty i czas spędzony w grze. Tu polecam jakimś hackiem sobie nabić. Chociaż w rankingu w grze i tak zapisuje Ci osobno niż w koszarach...

4. Większe szanse na bana - o jakieś 1% :P Pewnie że lepiej. Łatwiej, szybciej, a masz bana dostać to i tak dostaniesz za dedyki jak się przysrają.

5. WonderHack

http://www.mpcforum.pl/topic/511130-hack-codmw3-wonderhack-v-14368-all-stats/

lub Ultimate Unlocker.

http://www.mpcforum.pl/topic/517245-hack-ultimate-unlocker-for-14368/

6. Tak samo jak w pkt 1.

7. Dostajesz z reguły perma - na zawsze - lub temp. na bardzo dużo dni. Kolega dostał kiedyś w MW2 na 10000dni :D Nie da się odwołać niestety.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...