Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Silkroad-R

FreezQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie czy oplaca sie grac w silkroad-r bo tam dostaje sie tylko sosy somy itp i troche to nudne jak prawie kazdego moba tak szybko sie zabija ? wiec oplaca sie tam grać czy nie ?

35514.png

35512.png

35353.png

34965.png

34407.png

34270.png

33983.png

POMOGŁEM DAJ LAJKA :)

Usuńcie mi trochę % Statusu Ostrzeżeń :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc decyzja należy do Ciebie. Te sosy dostaje się do 8 DG. Na Sun, lub som set trzeba sobie zapracować. Od 71+ leci drop, więc wtedy jest tak jak na Isro. Zdecydowanie zwiększyli drop rate talizmanów.Jeszcze się nie zdażyło, żeby mi nie poleciał talizman na 8 dg. Aktualnie mam 66 lvl i nie zamierzam przerwać. Te soxy są po to, żeby uniknąć gf'ów i przyciągnąć nowych graczy.

@down:

nuker s/s bicheon/force

Opublikowano

Bardzo fajnie mi się gra :) i nie jest tak łatwo jak na prywatnych.. a tak jak napisał pontius, od 71lvl albo 72 już leci normalnie drop.

@up kim grasz?^^

Opublikowano

nie od 71 czy 72, tylko drop ltemów i golda leci z mobów 70+ więc w 64 możesz iśc na moby z 70lvlem i będą ci lecieć itemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...