Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tworzenie serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zakladac serwer i mam pytania

-Czy jezeli mam ip wew to stawiac na no-ip.pl czy jakos inaczej(bez hamachi)(podkreslam ze mam internet radiowy i mam modem)

-Jak dodac nowe poziomy atlanty

-Jak ustawic resp mobow na danej mapie(byl 1 poradnik ale ss wygasly)

-Jak edytowac pierscien teleportacji tzn jak dodac wlasne teleporty.

Z góry thx(jezeli zly dzial prosze moda o przeniesienie).

Opublikowano

-Czy jezeli mam ip wew to stawiac na no-ip.pl czy jakos inaczej(bez hamachi)(podkreslam ze mam internet radiowy i mam modem) [jeśli na cmyip.com masz pokazane IP z konfiguracji windowsa to no-ip]

-Jak dodac nowe poziomy atlanty [tak jak dodaje się nową mapkę, tylko bez wgrywania nowego folderu]

-Jak ustawic resp mobow na danej mapie(byl 1 poradnik ale ss wygasly) [grzebiesz w pliku regen.txt, tam masz id grupek i współrzędne. Skład grupek edytujesz w locale english/germany/hongkong w group.txt]

-Jak edytowac pierscien teleportacji tzn jak dodac wlasne teleporty. [edytowanie questa od tego, poszukaj w folderze quest]

Z góry thx(jezeli zly dzial prosze moda o przeniesienie).

57199140501148694665.png

Opublikowano

@UP

dostales lubie to ; ). a moglbys podac jakies linki do robienia atlantyd albo od razu down. i jak sie nazywaja mapki typ[u wiem ze chunjoo m1 np bylo c1 czy jakos tak wiec bym prosil jeszcze o takie nazwy,oraz czy znasz jakis fajny pierscien tylko nmie ten powszewchny ze skilami i przemianami bo to jedna wielka lipa. z gory thx bardzo za odpowiedzi innych bd "lubie to" :)

poniewaz to bd dedyk , jak go skoncze podac moge link do filmu z gp ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...