Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bojowy +9 zmiana bonów

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam bojowego +9 i zbonowałem go chcialem 10% luda ale weszło 5% luda +8 int i 5% przeszywka i nie wiem czy to dla sury wp nie będzie lepsze.Co wy o tym sądzicie zmieniać czy zostawić.

21f0dgn.jpg

Gość HollyWSRH
Opublikowano

Jak nie zaryzykujesz to na pewno nie zyskasz, lecz możesz stracić. Wiesz nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale ja na Twoim miejscu bym zmieniał ;]

Opublikowano

Zależy od środków jakimi dysponujesz na zmiany.

5 ludzi to nie 10, ale...

12 inta = 7% na luda

8 inta = ~4-5% na luda

Dodatkowo do tego masz przeszywkę. Osobiście aby nie wydawać bajońskiej kwoty na coś co może wejść ale nie koniecznie musi wolałbym zostawić te bony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja ci radze nie zmieniać chyba że masz hajs aby wymieszać 10luda +int dla sury wp 12inta jest o wiele lepsza niż 10luda każdy +90 sura wp ci powie ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

moim zdaniem zostaw:> lepiej inne eq pobonuj w ta cene jaka wydasz na zmiane bonu no chyba ze.. napadles na bank to zmieniaj

76561198017353072.png
Opublikowano

Bardzo wam dziękuje za odpowiedzi, jednak na razie nie będe zmieniał bo ok 30 zmianek poszło.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...