Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Specjalizacje

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie to pytanie o specjalizacje .

sa ich trzy typy : assault , sniper , energiner tylko jakas inaczej sie nazywaja ale kazdy wie oco chodzi . I mam do tego takie pytanka:

1.Czy warto isc na wiecej niz 1 specjalizacje myslalem o assaulcie i sniperze jak nie to tylko assault

2.Sa tam trzy sloty do ktorych sie wklada te kwadraciki czyli te specjalizacje chyba to ktore najlepiej dodawac? Te najnowsze jakie dodalem czyli np. licencja na jakas tam bron jest to musze ja dodac do jednego z trzech kwadracikow zeby moc ja nosic czy wystarczy ze ja mam dodana ale nie wkladam ich do tych slotow ... Czy oco z tym chodzi? Czy dodac w jedno miejsce cos od assaulta a w drugie np. snipera jesli warto isc na dwie(ale o to pytalem wyzej) ? Prosze mi to jakas wytlumaczyc jestem zupelnie nowym graczem i prosze o wyrozumienie .

Z gory dziekuje za odpowiedzi ;)

Opublikowano

ok dzieki a znasz odpowiedz na drugie pytanie? Jak dodam umiejetnosc ktora daje licencje np. Na g36c to musze dodac to do jednego ze slotow czy wyatarczy ze to mam?

Opublikowano

ok i takie pytanie ostatnie co do misji : Sa misje infantry

card , commando card itp. Ja juz

zrobilem te dwie ( te karty sie kupuje) i

ktore jeszcze misje mam brac jako

assault bo nie chce wziasc jakiejsc misji

gdzie beda mi kazac zabic ze sniperki czy shotgana np ;/ ? prosze o szybka odpowiedz... I dziekuje za pomoc , nie ogarnialem tej gry jak jeszcze poznam odpowiedz na to nie bede raczej tworzyl juz tematow bo wszystko bede juz wiedziec co mi potrzebne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...